Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ronaldo s Georginou na dovolené: Ňadra a buchty!

Autor: ptr, tad

Nějakou dobu se spekulovalo o tom, že jejich vztah neprochází ideálním obdobím, ale nyní se zdá, že problém v lásce vyvrátili i těm největším pochybovačům. Fotbalový mág Cristiano Ronaldo (38) tráví svou dovolenou se svou milovanou Georginou (29) a všemi dětmi. Užívají si luxusu své jachty za více než 150 milionů korun u břehů italské Sardinie.

Slavný pár vyrazil na dovolenou a oba dali na odiv vypracované postavy. Cristiano neztratil perfektní břišáky ani ve fotbalovém důchodu v saúdskoarabském an-Nasru, Georgina v zelených plavkách byla za jižanskou bohyni. Na palubě lodi dováděli s dětmi, popíjeli drinky, Cristiano v moři řádil na skútru. „Všechny vás miluju,“ vzkázala Georgina z přepychové jachty.

Dechberoucí plavidlo má pět plně vybavených kajut, šest koupelen a supermoderní kuchyni. Všeobecně se předpokládá, že portugalský fotbalista zakoupil luxusní jachtu Azimut Grande již v roce 2020, kdy zveřejnil první sérii fotek z rodinné dovolené na moři. Loď o délce 27 metrů mu poskytuje dokonalé zázemí pro klidně strávený čas s nejbližšími.

Jeden z nejlepších fotbalistů všech dob si aktuálně užívá kromě zasloužené dovolené i skutečnost, že byl díky dvoustému utkání v dresu Portugalska zapsán do Guinessovy knihy rekordů. Stal se prvním mužským fotbalovým hráčem, který takového milníku na mezinárodní úrovni dosáhl. Historický okamžik navíc oslavil vítězným gólem v 89. minutě kvalifikačního utkání proti Islandu.

„Je to pro mě neuvěřitelný úspěch, je to úžasné. A samozřejmě tím, že jsem vstřelil vítězný gól, je to ještě speciálnější. Nehráli jsme příliš dobře, ale někdy je fotbal takový. Dali jsme gól a podle mě jsme si ho zasloužili. Jsem velmi šťastný kvůli 200 startům, ale takhle je to ještě lepší,“ okomentoval po utkání svůj počin rekordman.

Georgina se na dovolené chlubí dokonalou postavou
Georgina se na dovolené chlubí dokonalou postavou