Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Reprezentant Flek ve Varech na koncertě Ricchi e Poveri: Párty s těhotnou přítelkyní!

Autor: TT

Není tomu ani měsíc, co pár oznámil radostnou novinu v podobě očekávání přírůstku do rodiny. Nyní hokejista Jakub Flek a jeho překrásná partnerka Zora Bolková vyrazili na filmový festival do Karlových Varů, kde se skvěle bavili na koncertě legendární italské kapely. Partnerka českého reprezentanta by brzy měla na svět přivést jejich prvního společného potomka a těhotenství ji moc sluší!

Právě probíhající 57. ročník MFF Karlovy Vary si nemohly nechat ujít ani některé sportovní osobnosti. Na filmovém festivalu se ukázala například bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, fotbalista David Limberský nebo hokejový reprezentant Jakub Flek.

Ten se svou těhotnou partnerkou Zorkou zavítal na koncert italské popové kapely Ricchi e Poveri, která je součástí karlovarského programu již poněkolikáté. Půvabná brunetka, která pod srdcem nosí své první dítě, se hudebním zážitkem pochlubila na sociálních sítích. 

Fanouškům tak ukázala, jak se hokejista dobře baví a pohupuje se do rytmu známého italského disco-popu. Kromě toho si také nelze nevšimnout velkého těhotenského bříška Zorky, ze kterého je zřejmé,že se již kvapem blíží jejich »Den D«.

Jakub Flek a jeho těhotná partnerka Zora Bolková vyrazili na filmový festival v Karlových Varech
Jakub Flek a jeho těhotná partnerka Zora Bolková vyrazili na filmový festival v Karlových Varech