Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pavel Nedvěd chystá návrat k fotbalové bafuňařině: Po žních k šejkovi?

Autor: Petr Němec

Lebedit si ve vášnivém objetí Dary Rolins (50) je sice fajn, jenže popová diva má k fotbalové bafuňařině asi stejně blízko jako Sněhurka k boxu. A Pavlu Nedvědovi (50) se po ní stýská.

Od loňského listopadu, kdy složil funkci viceprezidenta Juventusu kvůli soudně neprokázanému fixlování účetnictví, si Nedvěd v kopané nevrznul. Byl zbaven obvinění, právě teď mastí golf, ale už se prý třese do rachoty.

Neposeda

„Pavel může cokoli, kdekoli, kamkoli. Aktivně o tom jedná, rýsují se zajímavé nabídky. Jedna byla vyhodnocena tak, že si zaslouží zvýšenou pozornost. Myslím, že po létě bude mít novou práci,“ svěřila se webu super.cz Dara. Neprozradila, kam se její milý neposeda chystá, nicméně podle kuloárů to nemá být v zemích Evropské unie. Takže? Anglie a Amerika k Pavlovi moc nesedí, byť si občas hoví na Floridě. Čili si zpívá: „Všichni jsou už u šejků, já tam taky jdu?" 

Zná to tam

Za Cristianem Ronaldem, jehož zná z »Juve«, a dalšími celebritami Benzemou, Kantem či koučem Gerrardem do krajin petrodolary oplývající? Ty končiny má Pavel v malíčku. Letos v březnu se po boku bosse Slavie Jaroslava Tvrdíka (54) v Saúdské Arábii družil s tamním politikem Abdulazizem bin Turki Al-Faisalem (39) mimo jiné i při závodech F1. Něco tam v žáru pouště upekli?

Půjde Nedvěd za arabskými šejky?
Půjde Nedvěd za arabskými šejky?