Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vondroušová po triumfu objímala sestru a manžela: Slzy v lóži den před výročím!

Autor: pl

Dokázala to! Tenistka Markéta Vondroušová (24) se stala teprve čtvrtou wimbledonskou šampionkou s českými kořeny. Jen pár okamžiků po vítězném míčku vyrazila sympatická hráčka na tribunu, kde seděli její nejbližší. Mimo jiné připomněla, že Wimbledon ovládla jen den před výjimečnou životní událostí!

Padla na zem a začala se smát. Markéta Vondroušová se právě stala vítězkou Wimbledonu, do kterého vstupovala jako nenasazená hráčka. Rodačku ze Sokolova kromě jiných podporovali z tribuny i lidé z jejího okolí jako například manžel Štěpán Šimek, trenér Jan Hernych, sestra Julie a také deblová parťačka Miriam Kolodziejová (26).

K těm se Vondroušová vydala ihned po životní výhře. Cestou se ještě zeptala člena ochranky, jak se dostat do hlediště. Poté, co vyšla na tribunu, následovala hromadná objímačka s milovanými osobami. Speciální objetí pak patřilo Kolodziejové, která se kvůli ní vzdala nadějně rozehrané čtyřhry.

Životní úspěch (skoro) na výročí svatby

Po emotivním setkání se letošní vítězka londýnského grandslamu vydala k mikrofonu přímo na kurtu, kde své partě poděkovala před zraky zaplněného centrálního dvorce. ,,Chci opravdu poděkovat svému boxu. Všichni jste skvělí. Moje sestra plakala ještě před koncem zápasu," řekla Vondroušová. Mimo jiné připomněla další radostnou událost.

,,Zítra budeme slavit ve velkém stylu, protože budeme mít se Štěpánem první výročí naší svatby," sdělila nadšená česká tenistka, která si loni sympatického dlouhána vzala na zámku Chateau Mcely. Vondroušová tak bude mít zítra k oslavám hned dvojnásobný důvod.

Vondroušová šla ihned po triumfu ve Wimbledonu obejmout své nejbližší
Vondroušová šla ihned po triumfu ve Wimbledonu obejmout své nejbližší