Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šílená smrt kulturisty Vickyho (†33): Během dřepování s 200 kilovou činkou si zlomil vaz

Autor: sm

Pro sport indonéský trenér a kulturista Justyn Vicky žil, ale nakonec se mu to také stalo osudným. Při své poslední návštěvě fitka totiž přecenil své síly a za velmi drastických okolností přišel o život.

Justyn Vicky se na sociálních sítích rád pyšnil fotkami svého vypracovaného těla, které si pracně udržoval. Jenže láska k posilování ho nakonec také připravila o život, který tragicky vyhasl 15. července. 

Justyn pod dohledem dělal »tlakové dřepy«, kdy měl činku za krkem. Tyč se mu ale smekla a dopadla na krk. Ten následně pomůcka zlomila a způsobila »kompresi životně důležitých nervů spojených s jeho srdcem a plícemi«, jak uvedl web People. 

Zapálenému sportovci už bohužel nedokázali pomoct ani přivolaní lékaři. K tragédii se pro Bali Express vyjádřil Vickyho zarmoucený kamarád Kang Gede. 

„Vicky byl impozantní, respektující a společenská osoba. Podělil se o to, co věděl o kulturistice, radil svým přátelům a také je žádal, aby se o sebe starali a nesnažili se překročit své limity. Jen vy znáte své vlastní schopnosti, řekl. Doufám, že Vicky odpočívá v pokoji, blízko Boha a najde si tam zasloužené místo,“ pravil blízký přítel. 

Justyn Vicky přišel o život při posilování
Justyn Vicky přišel o život při posilování