Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Marek Jankulovski je dědečkem: Jeho dcera se pochlubila fotkou z porodnice!

Autor: OB

Bývalý český reprezentant Marek Jankulovski (46) má velký důvod k radosti! Jeho rodina, která je známá řadou krásných žen, má nového člena. Jeho dcera Karolína Jankulovská (25) mu přivedla na svět první vnučku. Společně s přítelem se novým přírůstkem pochlubila na sociálních sítích.

Když Karolína v lednu zveřejnila video, ve kterém rodině oznamuje své těhotenství s přítelem Martinem, mnoho lidí a fanoušků toto zjištění velmi dojalo. Především pak reakce jejího tatínka Marka. Ten ve svém životě prožil mnoho šťastných okamžiků, ať už vítězství v Lize mistrů nebo bronzové medaile z Mistrovství Evropy. Tento byl pro něj však ze všech nejsilnější.

Bývalý hráč chvíli na svou dceru jen nevěřícně koukal a pak mu vytryskly slzy z očí. Příchod nového člena rodiny dostal i obránce, který v dresu AC Milán či Baníku Ostrava děsil své protihráče.

Teď se Karolína s přítelem Martinem a zbytkem rodiny konečně dočkali. Na svém Instagramu totiž sdílela fotografii z porodnice, na které drží svou novorozenou dceru s roztomilou čepičkou, zabalenou v růžové dece. K té napsala popisek „Vítej mezi námi, Medinko," čímž oznámila také jméno novorozeného miminka, jehož oficiální varianta je pravděpodobně Meda.

Dcera hvězdného fotbalisty tak prožívá nejšťastnější chvíle života. Ty si novopečená maminka rozhodně zaslouží, protože trápení už prožila dost. To největší přišlo před šesti lety, kdy v devatenácti letech zemřel její přítel Daniel Čech, kterému se doma ve vaně náhle zastavilo srdce.

Dojatý dědeček Marek Jankulovski
Dojatý dědeček Marek Jankulovski