Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Žralok z klece vzkazuje svému sokovi: Chci tvou krev!

Autor: vav, OB

Ve vzduchu je cítit napětí a nevraživost. Proti sobě se postaví bojovníci, jejichž domovské kluby se oba nacházejí ve Švédsku. Dánský bijec Jonas Mågård (31), přezdívaný „Žralok", by rád svého soupeře Felipeho Limu (25) utopil v kleci.

Dnes na turnaji Oktagon 45: Štvanice Speciál dojde ve váhové kategorii do 61 kilogramů k pořádnému masakru.

V již třetí a dosud nejtěžší titulové bitvě se představí šampion bantamové váhy dánský „Žralok“ Jonas Mågård proti 8 let neporaženému Brazilci Limovi se sérií jedenácti výher v řadě!

Tento duel je hřeb celého večera. „Půjdu po něm a budu chtít jeho krev. Vykoupu ho v tak hlubokých vodách, že nic podobného ještě nezažil,“ slibuje sebevědomý Mågård. Ten svou kariéru začal v roce 2014. V rámci organizace OKTAGON nastoupil ke třem zápasům v MMA, ze kterých vždy odešel jako vítěz. A když žralok cítí krev, je čas dát se na úprk.

Brazilec Lima ale hlásí, že ve zčeřených vodách umí plavat. „Dostanu ho a natrhnu mu p*del,“ vzkázal obratem podceňovaný Brazilec, který bude chtít „Žraloka" uštvat a připravit o pás šampiona. Rodák z města Manaus, ležícího uprostřed amazonského deštného pralesa, naposledy prohrál v roce 2015 při svém prvním profesionálním zápase.

Slavící Jonas Magard po obhajobě titulu v Liberci
Slavící Jonas Magard po obhajobě titulu v Liberci

Témata:  štvaniceMMAblesksportžralokŠvédskoklecLimaJonas MågårdOktagon