Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slavnou žokejku před svatbou brutálně napadli: Kamenem jí vyrazili zuby a zlomili nos!

Autor: OB

Australská dostihová jezdkyně Sonja Wisemanová (31) se vzpamatovává z dost drsného zážitku. Před pár dny ji přímo před jejím domem ve městě Dawin přepadla skupinka lupičů. Známa žokejka byla v průběhu útoku napadena kamenem, který jí vážně poranil obličej. V brzké době by se ale snad mohla ke svému milovanému sportu vrátit...

Hrozné chvíle si prožila vítězka čtyři sta třiceti pěti dostihových závodů Sonja Wisemanová. Ta se stala obětí skupiny patnácti mužů, kteří ji před svým domem přepadli, když seděla v autě. Z ničeho nic se prý rozbilo okýnko na straně spolujezdce a jeden z pachatelů ji udeřil kamenem do obličeje.

„Myslela jsem si, že jsem mrtvá. Ti muži připomínali smečku kojotů na lovu,“ uvedla Wisemanová. „Okamžitě jsem zamkla dveře a snažila se strčit klíčky do zapalování. Byla jsem ale tak vyděšená, že jsem klíčky stále otáčela, i když bylo auto už nastartované. Máme auto s manuální převodovkou a já v tu chvíli úplně zapomněla, jak se používá spojka,“ dodala žokejka.

Rodačka z města Darwin, které leží na severu Austrálie, poté začala křičet a troubit. Její snoubenec Tommy Logan jí však neslyšel, protože v domě zrovna spal. Wisemanové, se poté podařilo vytočit policii. „Křičela jsem do telefonu, že mě chtějí zabít. Ti muži zase křičeli na mě, že jsem ku*va a že mě z toho auta dostanou.“

Troubení naštěstí uslyšeli vojáci z nedalekých kasáren, kteří dostihové jezdkyni přiběhli na pomoc. Jeden ze sousedů, který troubení také slyšel, ji poté zabalil krvácející obličej do ručníku a počkal s ní na příjezd sanitky.

Wisemanová, která se má za tři týdny vdávat nakonec skončila s otevřenou zlomeninou nosu, rozseklým rtem a dvěma vyraženými zuby. „Za tři týdny se vdávám, takže jsem velmi smutná, že mám takhle poraněný obličej. Na druhou stranu mám štěstí, že vůbec žiju“ řekla Wisemanová.

Její stav se naštěstí rychle zlepšil a je možné, že se stihne zúčastnit největších dostihových závodů v Darwinu, které se konají již tento víkend. „Dnes ráno jsem jezdila na trati a myslím si, že jsem v pořádku. Necítila jsem žádnou bolest a v průběhu celého tréninku mi ani jednou netekla krev z nosu,“ uvedla na sociálních sítích.

„Chci také velmi poděkovat všem fanouškům, kteří mi dodávali sílu. Opravdu jsem nečekala tak velké množství krásných zpráv,“ dodala.

Wisemanová měla po útoku otevřenou zlomeninu nosu, rozseklý ret a vyražené dva zuby
Wisemanová měla po útoku otevřenou zlomeninu nosu, rozseklý ret a vyražené dva zuby