Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bestialita na ragbyovém MS: Fanynku na ulici napadli a znásilnili!

Autor: TT

Z velké sportovní podívané si irská ragbyová fanynka (37) odnesla velmi traumatizující vzpomínku. Po skončení duelu na světovém šampionátu se vracela na hotel poblíž centra francouzského města Bordeaux, jenže po cestě byla unesena a skupinově znásilněna. Zatímco žena ještě stále pobývá v nemocnici, tamní policie pátrá po třech násilnících.

Irská fanynka rugby odjela do Francie za sportovní zábavou, aby viděla v akci svůj národní tým přímo z hlediště honosného Stade de Bordeaux. Ačkoliv mohla odcházet ze stadionu potěšena vysokým vítězstvím 82:8 nad Rumunskem, v následujících hodinách si prožila pekelné chvíle hrůzy. K její smůle zaujala pozornost tříčlenného gangu cizinců, kteří ji násilně odvlekli do potemnělé uličky, kde ji drsně znásilnili.

K hororovému incidentu došlo okolo půlnoci na Rue de la Rousselle v centru města Bordeaux, v jehož blízkosti byla sedmatřicetiletá žena ubytována. Obyvatelé sice zaznamenali podezřelou aktivitu a ihned zavolali příslušné orgány, avšak těžkému ublížení na zdraví se zabránit nepodařilo. Podezřelým se povedlo z místa činu utéct dříve, než na místo dorazila policie. Podle deníku Le Parisien zde pak měli dokonce přistavěné auto, kterým si usnadnili svůj únik.

Když záchranná služba konečně přijela, traumatizovaná žena ležela na zemi v uličce v šíleném stavu. Následně byla převezena do místní univerzitní nemocnice, kde se doteď psychicky i fyzicky vzpamatovává z napadení, kdy zpočátku nebyla vůbec schopna popsat svůj traumatický zážitek. Francouzská policie požádala o pomoc i irské důstojníky, kteří právě vypomáhají ve městě. Společně tak pokračují v pátrání ruku v ruce a rovněž spolupracují na prevenci dalších sexuálně motivovaných útoků.

Na ragbyovém šampionátu došlo k drsnému znásilnění jedné z irských fanynek
Na ragbyovém šampionátu došlo k drsnému znásilnění jedné z irských fanynek