Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Útěk krasobruslařky Gorbačovové (16): Šokující přiznání trenérky!

Autor: pl

Zatímco většina rodičů se ke konci srpna stará především o to, aby jejich děti byly připravené na návrat do školy, Jekatěrina Gorbačovová měla mnohem horší starosti. Její dcera a vycházející krasobruslařská hvězda Alina Gorbačovová (16) se totiž 28. srpna nevrátila domů z tréninku. Následovalo pátrání, které mělo naštěstí dobrý konec. Nyní se o slovo přihlásila její trenérka Sofia Fedčenková, která přišla s velice zajímavým tvrzením.

Někteří už měli v hlavě nejtemnější scénáře. Nejčernější obavy se ale v případě nezvěstné krasobruslařky Aliny Gorbačovové naštěstí nepotvrdily. Tamní policisté našli koncem srpna talentovanou Rusku v kině moskevského nákupního centra Crocus City Mall, kde zrovna pojídala zmrzlinu.

Tím skončilo dramatických 24 hodin, kdy se celé její okolí bálo o její život. Proč Gorbačovová vlastně utekla? Údajně se měla pohádat se svou trenérkou Sofií Fedčenkovou. Sama koučka se nyní rozhodla promluvit. Nejdříve řekla, že útěk její svěřenkyně s krasobruslením nesouvisí, ale teď bere celou vinu na sebe!

Nechtěla opustit trenérku

„Měli jsme konflikt. Nastínila jsem Alině postoj k jejímu soužití se mnou a k mé péči o ní. Zdůraznila jsem, že sice může pokračovat v akademii, ale pod jednou podmínkou. Musí se přestěhovat k jednomu ze svých příbuzných nebo si pronajmout samostatný byt,“ prozradila Fedčenková důvod náhlého zmizení její svěřenkyně v rozhovoru pro ruský web Sport24. Gorbačovová se ale naštvala, protože se nechtěla od své trenérky odstěhovat.

Fixaci juniorské mistryně Ruska ke své mentorce se lidé nemohou divit. Vždyť s Fedčenkovou bydlí už od svých devíti let, kdy se z Tveru přestěhovala do Moskvy. Sofii tak bere jako svou druhou mámu. Její pravá máma Jekatěrina nedávno přiznala, že se s dcerou vidí málokdy. „V poslední době se nevídáme. Alina má celé dny plné ruce práce s tréninky a přípravou. Jsme sice v kontaktu, ale kvůli jejímu nabitému programu velmi málo,“ smutnila pro web Match TV. Zlepší se situace po dramatickém úprku její dcery?

Sofia Fedčenková (vlevo) uvedla, že může za zmizení své hvězdné svěřenkyně Aliny Gorbačovové
Sofia Fedčenková (vlevo) uvedla, že může za zmizení své hvězdné svěřenkyně Aliny Gorbačovové