Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hvězda F1 Carlos Sainz čapnul nový drajv: Rozjel to s Rebeccou!

Autor: rau

Nejen motor svého ferrari, ale i vlastní srdce teď pilot F1 Carlos Sainz (29) vytáčí do maximálních obrátek. S novou čarokráskou po jeho boku, modelkou Rebeccou Donaldsonovou (28), to ani nejde jinak!

Jen co se mu půvabná Skotka schoulila do pelíšku, zválcoval španělský pilot ve Velké ceně Singapuru všechny soupeře a utnul sérii patnácti výher v řadě stáje Red Bull.

Rozchod po 7 letech

Takovou magickou moc má nová láska. Nový smysl života. Sainz se nedávno rozešel s jinou parádnicí Isou Hernaezovou. Byli spolu sedm let, jenže fešák z Madridu začal pošilhávat v cizím rajónu. Že je obdivovatelem ženského šarmu, se koneckonců nikdy netajil. „Blondýny nebo brunetky? No… Klidně obojí,“ chechtal se v nedávném rozhovoru pro TKART.

Mejdan na parketu

Rebecca je uhrančivá tmavovláska s kočičíma očima, která netrpí studem. Prostě ideální partie pro jednoho z nejlepších šoférů planety, jenž se v Singapuru dočkal druhého triumfu v životě. Oslavil ho na parketu jednoho z tamních klubů. Ploužák s rošťandou Rebeccou byl sladší odměnou než výstřik šampáňa na bedně bezprostředně po povedeném závodě.

Sainz je hvězdou týmu Ferrari.
Sainz je hvězdou týmu Ferrari.