Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Manželka bojovníka Kincla se opřela do bývalého hlavy státu: Pro vulgaritu nešla daleko!

Autor: OB

Zápasník Patrik Kincl (34) je známý tím, že pro ránu nejde daleko. Ani jeho manželka však není jen bezbranná květinka. Na svém Instagramu sdílela video běhajícího prezidenta Pavla (61) a porovnala ho s bývalou hlavou státu Václavem Klausem (82). Jeden se od ní dočkal úcty, pro druhého nenašla moc přátelské označení.

Prezident České republiky Petr Pavel se momentálně nachází v New Yorku, kde se koná valná hromada OSN. Na té se řeší téma války na Ukrajině a bývalý voják k tomu má rozhodně co říct. Kromě práce si však chce svůj pobyt ve Spojených státech také užít a proto si byl před shromážděním zaběhat ve známém parku na Manhattanu.

„Central Park patří k New Yorku stejně jako mrakodrapy. Před náročným dnem jsem se rozhodl spojit příjemné s užitečným a zašel si zaběhat a vyčistit hlavu,“ napsal k fotografiím, na kterých běhá se svým týmem.

Tento příspěvek neunikl ani Pavlíně Kinclové, která je manželkou šampiona střední váhy v organizaci OKTAGON, Patrika Kincla. Ta ho následně sdílela na svůj profil a neodpustila si ani menší srovnání s bývalým prezidentem Václavem Klausem, který ve své funkci skončil před deseti lety.

„Bože, to je tak skvělý. Já vím, Klaus taky sportoval, ale když Pavel k tomu navíc není kok*t,“ napsala k fotografii prezidenta Pavlína Kinclová.

Pavlína Kinclová tak ukázala, že i když její manžel v kleci zničil Karlose Vémolu, doma nemá žádnou křehoučkou květinku, která by se bála nahlas říct svůj názor.

Petr Pavel si byl při návštěvě New Yorku zaběhat ve známém Central Parku
Petr Pavel si byl při návštěvě New Yorku zaběhat ve známém Central Parku