Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Šampionka Wimbledonu Vondroušová zveřejnila nadávky od vytočených »fandů«: Podvodnice a kus h*vna!

Autor: vav

Nejen chvalozpěvy, tenistky dostávají od rádoby fanoušků i dost nenávistné zprávy. Už je to takový kolorit. Teď se se vzkazy »pochlubila« i Markéta Vondroušová (24).

Když vyhrála v červenci Wimbledon, svět se jí klaněl. Z celého světa jí na sociální sítě chodily pozitivní zkazky. Nyní se karta otočila, stačila k tomu nečekaná porážka s Ukrajinkou Kalininovou 6:1, 4:6, 1:6 v 1. kole na prestižním turnaji v Pekingu, kde hrála po měsíční pauze po US Open.

Je to tu zase…

Vondroušová je rázem pro zahraniční »fandy«, kteří si na ni vsadili, nejhorší hráčkou. „Tohle že je šampionka? Spíš královna dvojchyb!“ „Nejhorší servis, jaký jsem kdy viděl!“ „Je to kus ho*na. Jak mohla vyhrát Wimbledon…“ četla Markéta, když si otevřela svůj instagramový účet.

Na něm bylo i spousta zpráv signalizujících, že úmyslně utkání vypustila. „Ženy žijí jen pro své rodiny a vlastní potřeby. Nevěřte žádné z nich, že nesází na své zápasy.“ „Podvodnice!“ „Znovu někomu roztáhni nohy!“ „Na hry v kasinu je větší spoleh než na tyhle zas*ané bastardy.“

»Maky« už se s takovými reakcemi v minulosti několikrát potkala, takže když je zveřejňovala, okomentovala to s lehkou dávkou ironie: „A je to tu zase.“

Tohle Markéta včera zveřejnila
Tohle Markéta včera zveřejnila