Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Salákovi museli do nemocnice: Obří strach o miminko!

Autor: OB

Na konci minulého měsíce se Alexander Salák (36) společně se svou manželkou Michaelou (36) stali šestinásobnými rodiči. Pocit štěstí však po nějaké době vystřídal strach, zapříčiněný telefonátem od lékaře a malý Marvínek tak musel zpět do nemocnice.

Sociální sítě Michaely Salákové byly poslední dobou plné příspěvků, na kterých s širokým úsměvem představuje svým fanouškům nový přírůstek do rodiny. To se však změnilo před pár dny, kdy se na jejím Instagramu objevila fotografie z Kliniky pediatrie a dědičných onemocnění metabolismu.

„Na tenhle telefonát nikdy nezapomenu! Ve středu jsem zvedla telefon a v něm sestřička z Kliniky pediatrie a dědičných poruch metabolismu, že při odběru z patičky v porodnici se něco našlo. Pak už jsem vlastně ani nevnímala, co říká, jen jsem slyšela, že nám později zavolá vedoucí lékař,“ popisuje chvíle hrůzy Saláková, podle které to byly nejdelší minuty jejího života.

„Pro nás oba se Sašou to byly nekonečné minuty strachu. Pak zavolal doktor, ať se nebojíme, že nám vyšlo něco, co se dá dobře řešit, uklidnil nás a po páteční návštěvě, je snad Marvínek úplně zdravé miminko. Díkybohu,“ dodala již šťastná maminka.

Ta si tak mohla po dvou dnech plných strachu konečně oddychnout a společně s manželem Sašou se zamyslet, jak malicherné jsou všechny problémy, dokud nejde o zdraví.

„Bude to znít možná jako klišé, ale člověk si v určitých situacích života uvědomí, že zdraví je opravdu to jediné bohatství, které máme,“ napsal k fotografii, na které je s manželkou a Marvínkem, český hokejista.

Michaela Saláková pak také promluvila o své emoční horské dráze, kterou po porodu, jako většina ostatních maminek, zažívala.

„Od pocitů lásky a naprosté blaženosti jsem padala do totálního smutku například z toho, že můj manžel nevyndal myčku a tím pádem si mě neváží,“ přiznala Michaela.

„Pak jsem se ale dostala do příšerného strachu o zdraví Marvínka a uvědomila jsem si, jak bych se zase radši rozbrečela kvůli myčce. Ty dva dny mi daly co proto,“ dodala.

Saša Salák si uvědomuje, co je v životě nejdůležitější
Saša Salák si uvědomuje, co je v životě nejdůležitější