Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Salákovi prozradili pikantní detail ohledně novorozence: Počali ho ve speciální den!

Autor: pl

Prožívají neskutečnou radost. Už pošesté. Míše Salákové (37) a jejímu manželovi Alexanderovi (36) se nedávno narodil syn Marvin, čímž dovršili plánovaný počet ratolestí. Nyní na sociální síti zveřejnila drahá polovička hokejového brankáře velice pikantní detail. »Na těsto zadělali« ve výjimečný den!

Den, na který čekali téměř od samotného začátku letošního roku. Přesně to bylo narození malého Marvínka, který se Míše narodil 23. září. Společně se svým manželem Alexanderem oznámili světu radostnou novinu na instagramu. Na sociální síti zároveň mapují svým sledujícím i první dny po porodu. Kromě toho na sebe práskli zajímavou pikantnost.

„Náš milovaný chlapeček si to dal přesně podle plánu. Tak jak nám to vypočítala těhotenská kalkulačka,“ napsala na úvod příspěvku pod fotku novorozence Michaela. Následně prozradila, kdy svého nejmladšího potomka počali. „Vznikl na narozeniny tatínka. Narodil se den po maminčiných narozeninách,“ uvedla Saláková. „Naše milovaná láska. Sašo, tyhle narozeniny už nic nepřekoná! Děkuju!" dodala.

Bývalý gólman Sparty tak dostal na narozeniny výjimečný dárek. Dětské lásky si ale jinak hvězdný pár doma užije do sytosti. Společně totiž mají kromě Marvínka ještě dalších pět dětí.

Salákovi zveřejnili pikantní detail ohledně narození jejich šestého dítěte
Salákovi zveřejnili pikantní detail ohledně narození jejich šestého dítěte