Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Obrovská radost fightera Kozmy: Podruhé se stal tátou! Jaké dal dítěti jméno?

Autor: pl

Minulý měsíc prožil velké zklamání, když mu po prohře s Bojanem Veličkovičem (34) zůstaly zavřené brány finále projektu Tipsport Gamechanger. Nyní ale MMA zápasník David »Růžový panter« Kozma (31) září štěstím. Podruhé se totiž stal otcem! 

Den, na který čekali téměř od začátku kalendářního roku, konečně nastal. Fighter David »Růžový panter« Kozma přivítal společně se svou přítelkyní Sarah na světě očekávaného potomka! Pro bojovníka, kterého krom přesvědčivých výkonů proslavila i růžová barva, se jedná o druhé dítě.

Konkrétně se jeho lásce Sarah narodila holčička. Dcerka Stella (2) se tak dočkala sestřičky. A jak se vlastně jmenuje? „Tak Tonička je na světě,“ prozradil Kozma na instagramu. „Klobouk dolů před mou přítelkyní Sarah, jak to parádně zvládla. Člověk si tam připadá hodně zbytečně, když tam jen tak sedí, kouká na ty bolesti a nemůže pomoct,“ svěřil se svým sledujícím s pocity. „Teď to ale naštěstí byla celkem rychlovka. Těším se, až si holky povezu domů. Miluji Vás,“ dodal na závěr.

Ihned po zveřejnění úžasné noviny se pod příspěvkem začaly hromadit gratulace k novému uzlíčku štěstí. „Ouuuuu!!! Gratulace. Pozdravuj od nás paní Kozmičovou," napsal například jeden z předních českých MMA bojovníků Patrik Kincl (34). Kozmu tak nyní čekají pouze příjemné starosti.

Fighter David »Růžový panter« Kozma i jeho přítelkyně Sarah září štěstím
Fighter David »Růžový panter« Kozma i jeho přítelkyně Sarah září štěstím