Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Salákova žena odkryla emotivní telefonát: Dojemná slova syna!

Autor: pl

Radosti mají doma na rozdávání. Hokejový brankář Alexander Salák (36) vychovává společně se svou manželkou Míšou (37) dohromady šest dětí, přičemž poslední uzlíček štěstí se narodil teprve před pár dny. Zatímco malý Marvínek se sotva rozkoukává po světě, jejich syn Sebastian (10) vyrazil se školou na zkušenou. Pro maminku měl navíc slova plná emocí, kterými ji dojal!

Škola v přírodě. Akce, kterou si ve svém dětství prožil asi každý. Zatímco některé děti si pobyt uprostřed přírody užívají a nemohou si jej vynachválit, na jiné může mnohdy první delší čas bez rodičů způsobit velký stesk. Jako například v případě druhého nejstaršího potomka manželů Salákových.

Syn Saši a Míši se během telefonátu se svou maminkou svěřil ohledně svých pocitů, které má během školy v přírodě. „Už se mi, mami, moc stýská, proto jsem ti potřeboval zavolat. Večer je to už úplně k nevydržení,“ zveřejnila Míša slova Sebastiana na instagramu. „Miláček můj,“ doplnila se srdíčkem šestinásobná maminka.

Je tak vidět, že každý z potomků slavného gólmana prochází různými etapami dětství. Zatímco například malý Hugo (2) nedá bez rodičů zatím ani ránu, takový Frederick (11) nebo právě Sebastian už pomalu začínají objevovat svět podle svého. Přesto se nejraději vrací zpátky domů za sourozenci a milujícími rodiči.

Míša Saláková se podělila o dojemný vzkaz od svého syna
Míša Saláková se podělila o dojemný vzkaz od svého syna