Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Překvapivý krok americké hudební hvězdy: 50 Cent začal sponzorovat dívčí fotbalový tým!

Autor: OB

Ryan Reynolds (46) už není jedinou celebritou, která se rozhodla investovat do velšského fotbalového týmu. Slavný rapper Curtis James Jackson (48), který je známý spíše pod svou uměleckou přezdívkou 50 Cent, se dohodl na sponzorské smlouvě s dívčím týmem do 14 let, sídlícím v Cardiffu.

Před třemi lety svět obletěla informace, že americký herec Ryan Reynolds koupil malý fotbalový tým Wrexham AFC, který v tu dobu hrál pátou nejvyšší anglickou soutěž. Změna majitele klubu prospěla a tak se minulý rok probojoval do čtvrté ligy, čímž si otevřel dveře do profesionálního sportu.

Možná právě tímto příběhem, i když v menším měřítku, se teď inspiroval majitel hvězdy na hollywoodském chodníku slávy 50 Cent, který se rozhodl sponzorovat dívčí tým AFC Rumney. Jeho hráčky tak budou na svých teplákovkách nosit jméno slavného hudebníka a také logo G-Unit.

Tato překvapivá sponzorská smlouva vznikla spíše náhodou, když jeden z otců s Jacksonem spolupracoval na jeho nedávném turné. Ostatní rodiče ho následně vyzvali, aby rappera požádal o finanční pomoc klubu.

„Řekl, že se na to zeptá. Že ho v nejhorším případě 50 Cent prostě odmítne. Naštěstí to ale neudělal a okamžitě nám zaplatil teplákovky, ve kterých jezdíme na venkovní zápasy.“ řekl BBC manažer týmu Richie Brown.

„Poté jsme byli trošku drzí a požádali ho ještě o dresy, které zaplatil také. Chystáme se mu teď poslat fotky a on nám za ně snad pošle nějaké motivující video, kterým celou naší spolupráci potvrdí,“ dodal Brown.

Populární americký interpret 50 Cent se rozhodl sponzorovat dívčí fotbalový tým
Populární americký interpret 50 Cent se rozhodl sponzorovat dívčí fotbalový tým