Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Obrovská radost bývalé volejbalové spoluhráčky Kolocové: Kvapilová se opět stala maminkou!

Autor: pl

V rodině Michaly Frank (33), za svobodna Kvapilové, je zase o něco veseleji. Česká volejbalistka, která si v minulosti zahrála například po boku Kristýny Hoidarové Kolocové (35), totiž oznámila světu radostnou novinu. Na svět přivedla své druhé dítě!

V životě ženy snad není radostnějšího okamžiku, než když na svět přivede nový život. Michala Frank Kvapilová, držitelka stříbrné medaile z volejbalového mistrovství Evropy, si tento parádní moment prožila už podruhé. Po dcerce Claře (1) se jí narodil syn, kterého pojmenovala Joseph Sebastian.

„Naplněna štěstím," napsala Michala na instagramu k fotce novorozence, který má na ruce náramek se jmenovkou Frank. Štěstím je určitě naplněna nejen ona, ale také její o deset let starší manžel Benedikt.

Ten sice přivítal na světě svého syna, ovšem hned další den se v německém městě Cáchy zúčastnil volejbalového klání tamní Bundesligy. „Super táta," napsala Kvapilová k tomuto příběhu. Podle liberecké rodačky byl navíc druhý porod o dost odlišný než ten první.

„Rozhodně to bylo tento rok jinačí. Celkově byl porod kratší," napsala na úvod Kvapilová, jejíž první porod trval 20 hodin. „Během kontrakcí jsem se snažila dělat směšné zvuky, aby nebyla Clara vystrašená. Pak jsme ji poslali spát k chůvě, abychom mohli přivítat jejího malého bratříčka," dodala na závěr.

Syn dostal jméno Joseph Sebastian
Syn dostal jméno Joseph Sebastian