Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chce, abych vypadal, jako idiot: Zverev prozradil, čím ho vytrestala přítelkyně!

Autor: OB

Sedmička světového žebříčku ATP Alexander Zverev (26), momentálně bojuje v Turíně na Turnaji mistrů. Mezi zápasy si však udělal čas na německý deník Blick, kterému prozradil, co stojí za jeho nezvyklým účesem. Vlasy si totiž už dlouho nezkrátil, ale z jeho iniciativy to rozhodně není.

Sestřih olympijského vítěze totiž měla poslední rok pod palcem jeho přítelkyně Sophie Tomallová. Ta v průběhu společné dovolené na Maledivách vyhrála sázku a výsledek byl jasný. Zverev si dvanáct měsíců nezajde ke kadeřníkovi.

Rodák z Hamburku, který se narodil v rodině ruských tenisových trenérů, svůj slib držel a vlasy mu pořádně narostly. Nyní se ale údajně konec sázky blíží a Zverev se k tomu vyjádřil jasně. „Konečně se nemusím nikoho ptát, jak moc chci své vlasy ostříhat. Už je to jen na mě,“ řekl šťastně finalista US Open z roku 2020.

Tomallová však s názorem svého přítele nesouhlasila a k jeho výroku se okamžitě vyjádřila. „Myslela jsem, že je v Turíně a ne v pohádce,“ napsala vtipně Zverevova partnerka, která tím nejspíš chtěla naznačit, že tenistovy kadeře jsou stále v její moci.

Později se dvojnásobný vítěz Turnaje mistrů vyjádřil znovu a z jeho slov bylo zřejmé, že o důvodu chování své přítelkyně má úplně jasno. „Byla by nejšťastnější, kdyby mi vlasy zůstaly takhle. Chce, ať vypadám jako úplný idiot, aby na mě nekoukaly jiné ženy,“ řekl s úsměvem na tváři Zverev.

Tenistova láska však kvůli pracovním povinnostem nemůže dorazit do Itálie, aby podpořila svého nápadníka. To je pro Zvereva ideální příležitost k návštěvě kadeřnického salónu, aniž by musel snášet vyčítavé pohledy Tomallové. „S vlasy si budu dělat, co chci. Rád si poslechnu její názor, ale rozhodnu se sám,“ dodal německý tenista.

Zverev na letošním Turnaji mistrů s pořádnou hřívou
Zverev na letošním Turnaji mistrů s pořádnou hřívou