Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Totální rozvrat osobnosti »nevinného« reprezentanta Fenina? Jsem fekálník!

Autor: as

Žádná omluva! Ze svých úletů má ještě bžundu! Fotbalový průšvihář Martin Fenin (36), o kterém jeho sousedi tvrdí, že je svým nezřízeným chováním terorizuje, je nejspíš na svá zvěrstva ještě pyšný...

Týden horečně dumal, jak zareaguje na reportáž o svém skandálním chování v činžáku ve Stodůlkách. „Fenin je často opilý, párkrát ležel i před domem. Občas přespává ve svém černém mercedesu ve společných garážích, bohužel se pak u jeho auta objevují zvratky a fekálie,“ popisovali Blesku jeho naštvaní sousedé.

Bývalého reprezentanta, který proslul mnoha skandály včetně rvaček, se kvůli jeho agresivitě bojí. „Je to bezohledné hovado, které nám ničí dům!“ zoufají si.

S*át před auto?

Někdejší talent českého fotbalu teď na Instagramu přišel s »neprůstřelnou « obhajobou. „Tak blbej přeci nejsem, abych se vys*al před vlastním autem. Ta garáž je obrovská. Hodně divný,“ tasil trumf a přidal další neúprosně logický fakt: „Proč by na mě měli sousedi volat policajty, když s policajtem žiju?“ Jistě, před pár lety se oženil s policistkou Beatou, ale ta už podle obyvatelů domu od něj nejspíš utekla.

Nezdá se, že by se měl notorický darebák konečně polepšit. Slovo »fekálie« prý odteď bude jeho novou značkou, kterou – dle jeho mínění tuze vtipně – využil v hashtagu. „Stal se ze mě mistr Fekálník,“ blekotal na videu, na němž také nebyl úplně ve formě.

„Mluvíš, jako kdybys měl dvojku pod kůží,“ zněl jeden z komentářů, na který Fenin reagoval: „Měl jsem minimálně tři promile!“ Nadsázka? Možná, ale náznak pokory u Fenina nehledejte. K smůle jeho sousedů...

Vyhledejte pomoc

Máte-li problémy nebo psychické potíže, zavolejte Linku první psychické pomoci: 116 123 nebo Centrum krizové intervence 284 016 666. Odborníci vám na nich poradí nonstop.

Martin Fenin se pokoušel vyvrátit obvinění z nepřípustného chování a použil také nový hashtag
Martin Fenin se pokoušel vyvrátit obvinění z nepřípustného chování a použil také nový hashtag