Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Legendární Golonka po boku půvabné krásky: Na jeho besedě zazářila Lilien Lašáková

Autor: TT

Legendární hokejista měl během pondělní besedy o svém životopise nečekanou, ale o to příjemnější společnost. Hostem Jozefa Golonky (85) byla čerstvě plnoletá modelka Lillien, nádherná dcera někdejší jedničky slovenské reprezentace Jana Lašáka (44), která na propagační akci knihy dorazila společně s maminkou Andreou.

Autobiografický počin Jozefa Golonky s názvem Rebel s číslem 9 vznikl ve spolupráci se spisovatelkou Marikou Studeničovou. Přestože je kniha již dlouhých 15 let v oběhu, i tak mohli hokejoví fanoušci zjistit na pondělní besedě dosud nevyřčené podrobnosti a zajímavosti o životě bývalého špičkového střelce, neúnavného bojovníka a miláčka národa.

Bylo tu rozhodně co obdivovat! Nešlo ani tak o literaturu, nýbrž o přítomnost speciálních hostů. Veškerou pozornost na sebe totiž strhla nádherná Lilien Lašáková (18), slovenská modelka a dcera mistra světa 2002 Jana Lašáka (44). Ačkoliv se seznámila s Golonkou teprve začátkem tohoto týdne, přesto na velkého obdivovatele ženské krásy stihla udělat ohromný dojem, jak sám prozradil v exkluzivním rozhovoru pro Šport24.sk.

„Mám pro ni cit, ale to samo o sobě nestačí. Účastnice podobných soutěží musí být také inteligentní," zmínil dlouholetý reprezentační kapitán pro něj zásadní přednost. Golonka rozhodně ví, o čem mluví. Odpradávna se těší velké popularitě u něžného pohlaví, kdy celé zástupy fanynek sledovaly hokej jen a pouze kvůli němu. Před rokem 1968 pak dokonce stál u zrodu Miss Československo, kterou pomohl založit společně s kultovním režisérem Milošem Formanem. Okolo Golonky se pravidělně točilo mnoho krásek, proto mají jeho komplimenty nesmírnou váhu.

A právě zmíněnými vlastnostmi se podle bývalého hráče Dukly Jihlava či Slovanu Bratislava pyšní právě uhrančivá vítězka soutěže Fotomodelka Európy 2023. „Musím říct, že mě doslova okouzlila! Je vysoká, půvabná, inteligentní a především velice milá. Může udělat díru do světa. Držím jí palce," vyznal se bratislavský rodák, který si na ledě vysloužil přiléhavou přezdívku Žiletka pro svou ostrost a nesmlouvavost. 

A jak se to vlastně celé »upeklo«? „Bylo to překvapení od mého velmi dobrého přítele Jožka Oklamčáka. On dámy pozval na mou besedu, takže jsem měl možnost s nimi prohodit pár slov," objasnil stockholmský hrdina z MS 1969, že vše za něj zařídil známý novinář, vydavatel a manažer soutěží krásy.

Hostem legendárního Jozefa Golonky byla modelka Lillien, dcera slovenského gólmana Jana Lašáka…
Hostem legendárního Jozefa Golonky byla modelka Lillien, dcera slovenského gólmana Jana Lašáka…