Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Antonella ho omrzela? Messi prý podvádí ženu s krásnou novinářkou!

Autor: TT

Má krásnou ženu a tři děti, přesto se jeho manželství topí v krizi? Světovými médii probleskla šokující zpráva, že fotbalový génius Lionel Messi (36) má prý tajnou milenku. Tou by měla být podle všeho jihoamerická novinářka, která národního hrdinu Argentiny přebrala jeho okouzlující ženě Antonelle Roccuzzové (35).

Nejlepší fotbalista planety, týmový lídr, milující otec, vzorný manžel a dobrák od kosti – tak se na veřejnosti prezentuje kapitán úřadujících mistrů světa z Kataru. Jenže realita může být zcela odlišná! Podle brazilského deníku Direto Do Miolo má totiž ofenzivní záložník Interu Miami kostlivce ve skříni. Lionel Messi (36) se prý potýká s obří krizí v manželském životě a je na pokraji rozvodu se svou chotí Antonellou Roccuzzovou (35), se kterou se zná už od dětství a má s ní tři syny Thiaga, Matea a Cira.

Hlavním důvodem rozpadu idylického vztahu má být údajný poměr se sexy argentinskou novinářkou, která prý »klofla« ženáče Messiho a doslova mu pobláznila hlavu. Sličná žurnalistka Sofi Martinezová pracuje pro ESPN a pravidelně s ním po zápase vede exkluzivní rozhovory. Fanoušci si ale povšimli, že mezi uhrančivou reportérkou a hvězdným fotbalistou to vždy nevídaně jiskří. Jejich vzájemná sociální interakce poté měla vyvolat chorobnou žárlivost Antonelly a tím i následné manželské problémy páru.

K divokým spekulacím se vyjádřila i údajná milenka, ačkoliv svým záhadným vyjádřením vlastně jejich intimní hrátky nepotvrdila a ani nijak nevyvrátila. „Leo se k mnoha novinářům chová dobře, zejména k těm, kteří se na něj usmívají. Má je prostě rád. Jediný rozdíl oproti mně je, že jsem žena, takže spoustu věcí bere jinak,“ vysvětluje Martinezová.

Aféru nenechala bez povšimnutí také Daniella Semaanová (48), drahá polovička »Mladičkého Španěla« Fàbregase (36), jež má k rodině mimořádně blízko a lze tedy považovat za velice důvěryhodný zdroj. Ta se zastala Lionela a tyto klepy rezolutně popírá. Zakládají se zvěsti o nevěře na pravdě! To ví bezpečně jen samotný Messi a Martinezová.

Argentinská novinářka Sofi Martinezová prý přebrala Messiho jeho ženě Antonelle…
Argentinská novinářka Sofi Martinezová prý přebrala Messiho jeho ženě Antonelle…