Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Navrátilová porazila rakovinu a teď... S manželkou chtějí dítě!

Autor: TT

Tenisová legenda přemýšlela se ženou o rozšíření rodiny formou adopce, jenže rakovina ji pořádně zpřeházela plány. Fenomenální Martina Navrátilová (67) se na místo péče o dítě věnovala léčbě zákeřné nemoci, kterou přemohla podruhé podruhé. Její manželka Julia Lemigovová (51) nyní prozradila, že po úspěšné léčbě si znova hrají s myšlenkou na »společného« potomka!

„Adopce byla nějakou dobu hezká myšlenka, ale myslím, že tohle ji vyostřilo… Nejsem nejmladší a nechci být babičkou na hřišti," smutnila pražská rodačka v v březnovém rozhovoru pro Piers Morgan Uncensored. Tehdy označila snahu o osvojení dítěte za silně nepravděpodobné s ohledem nejen na její pokročilý věk, ale zejména na její diagnózu a následnou léčbu rakoviny hrtanu a prsu.

Ale rvala se jako lvice! Navrátilová spolu s manželkou Julií letos oslavily první společné Vánoce poté, co slavná extenistka porazila hned dvě různé formy této zákeřné nemoci naráz. Společný sen na přivítání nového člena do rodiny je tak opět otevřený a pár teď znova přemýšlí o adopci...

„Naše plány na osvojení byly pozastaveny, ale stále tomu nezavíráme dveře. Doufám, že brzy rozšíříme naši rodinu,“ řekla optimisticky naladěná ruská modelka a herečka v exkluzivním rozhovoru pro Page Six. „O letošních Vánocích jsem měla pocit, že mám skutečný důvod k oslavě," rozplývala se dále nad přízní osudu, která páru dodala naději na rodinný život.

Dalším důvodem k radosti Lemigové byla návštěva jejích dcer Emmy a Victorie, které s Martinou o svátcích hostily pod svou střechou. „Tolik pro nás všechny znamenalo, že jsme se sešli jako rodina a pár večerů před Vánocemi jsme uspořádali staročeskou večeři na počest Martinina dětství a domova," prozradila Lemingová na závěr, že se u nich na Floridě letos jedl smažený kapr s bramborovým salátem, jak velí tuzemské tradice.

Manželky Martina Navrátilová a Julia Lemigovová se opět snaží o adopci!
Manželky Martina Navrátilová a Julia Lemigovová se opět snaží o adopci!