Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Slovenský fotbalista Weiss odpískal manželství po 10 letech: Utajený rozvod!

Autor: TT

Jde o nejtěžší prohru v jeho životě! Slovenský záložník a křídelník Vladimír Weiss ml. (34) se po 10 letech rozvedl se svou manželkou Martinou (30), kterou dříve označil za »tu pravou«. Ačkoliv mu krachlo manželství už dříve, vše potvrdil portálu Nový Čas až nyní.

Vladimír Weiss mladší si vzal Martinu Horváthovou, vnučku známé právničky a političky Kataríny Tóthové, v netradičním vánočním termínu v roce 2013, kdy vše podléhalo přísným bezpečnostním opatřením.

Věrnost až navěky si odpřísáhli na renesančním zámku Oponice. Na veliké hostině se podávaly kulinářské speciality šéfkuchaře Jaroslava Židka a hudební doprovod k poslechu, tanci a křepčení obstarala skupina Elán či rapper Majk Spirit. „Dlouho jsem si přál mít tak krásný rodinný život. Ale někdy to život nepřinese hned. Čekal jsem 23 let, než jsem našel tu pravou životní partnerku," svěřil se Vlado po svatbě.

Během manželství spolu vychovávali syna Michala (11) a dceru Viktorii (9). Stáli při sobě v dobrých časech i v náročných chvílích, kdy mladý bouřlivák čelil veřejné kritice za různé prohřešky v občanském i sportovním prostředí. Právě rodina byla v tomto těžkém období jeho nejbezpečnějším útočištěm… Jenže rodinná idylka dávno skončila!

Ve sportovních kruzích se v poslední době šuškalo o nefunkčním manželství Weissových, kdy od jejich blízkých přátel zaznívala první slova o rozvodu. Redakce PLUS 7 DNÍ si v dubnu 2023 povšimnula, že fotbalista ani nenosí snubní prsten, který měl na prstě ještě na konci roku 2022. Deník Nový Časpak zjistil, že bratislavský soud podle všeho rozhodl o rozvodu už během loňského roku.

Bývalý reprezentační kapitán nyní tuto skutečnost Novému Času oficiálně potvrdil. „Jsme rozvedeni od května loňského roku," odhalil Weiss překvapivou novinku, kterou se mu již dále nechtělo tajit.  Svazek mezi Vladimírem a Martinou je tak minulostí. Důvodem, proč se manželé nakonec odhodlali k takto razantnímu kroku, jsou dle slov fotbalisty »vzájemné neshody a rozdílné názory a postoje k některým životním výzvám«

Ačkoliv na rozpad manželství nikdo nebývá pyšný, co do sportovních úspěchů se má Weiss mladší rozhodně čím chlubit. Za slovenskou reprezentaci si zahrál na MS 2010 a Euru 2020 a celkově v národních barvách nasbíral 77 startů, v nichž vsítil úctyhodných 8 branek. 

Na klubové úrovni zaznamenal k dnešnímu dni 367 ostrých zápasů, ve kterých si připsal rovných 100 gólů. Hrál v anglické Premier League, italské Serii A i španělské La Lize, rovněž si vydělával fotbalem na Blízkém východě. Na kontě má skotský titul s Rangers, jeden řecký s Olympiacosem Pireus a dva katarské s tamní Lekhwiyou.

V domácí soutěži pak slavil hned čtyřikrát se Slovanem Bratislava, v němž aktuálně působí coby kapitán týmu. Weiss a spol. budou v druhé půlce února usilovat o postup do další fáze Evropské konferenční ligy, kdy jim los ve švýcarském Nyonu přisoudil Sturm Graz.

Fotbalista Vladimír Weiss s Martinou Horváthovou jsou od sebe již od května loňského roku.
Fotbalista Vladimír Weiss s Martinou Horváthovou jsou od sebe již od května loňského roku.