Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Manželka legendární Navrátilové se zbavuje auta: Americká klasika na prodej!

Autor: TT

Manželka Martiny Navrátilové (67) prodává svého miláčka na čtyřech kolech! Jeden šťastlivec tak může získat ikonický automobil se zajímavou historií, kdy stačí Julii Lemigové (51) nabídnout požadovanou sumu. O jaký vůz se jedná? A jakou má cenovku?

Hvězda televizní reality show The Real Housewives of Miami se zbavuje svého amerického veterána. Žena legendární tenistky Martiny Navrátilové (67), bývalá ruská modelka Julia Lemigová (51), totiž prodává svůj Ford Mustang 2+2 Fastback z roku 1966 na platformě WeBe Autos, který na první pohled zaujme burgundským lakem a interiérem ve stylu pony ve světle usňové barvě.

Za tímto kultovním vozem se zaručeně otočí téměř každý! Mustangy ze 60. let si zahrály v mnoha filmech, včetně oblíbené série Rychle a zběsile či slavných detektivek se Stevem McQueenem. I proto se těší velké oblibě u milovníků motorů. Sportovní čtyřdveřové kupé prodává Lemigová za 54 995 dolarů (v přepočtu okolo 1 250 000 Kč) a má autentickou výbavu i díly na zakázku.

Na tachometru poté svítí pouhých 20 094 kilometrů a pod kapotou se ukrývá monstrózní motor 289 V8 o brutální síle 271 koní. Rovněž nechybí také hliníková kola a mřížka, které autu dodávají nezaměnitelný půvab. Zajímavé je to však také uvnitř, neboť zde nalezneme vkusný dřevěný volant, retro klimatizaci či stereofonní audio systém. Potenciální americké sběratele však může případně odradit manuální převodovka, na kterou v zámoří řidiči nejsou zvyklí a jde zde spíše o raritu.

A jaký je vlastně důvod prodeje tohoto krásného kousku? Julia přiznala americkému deníku TMZ, že ačkoliv se svého Mustanga zbavovat nechce, tak potřebuje prostor na seno a krmivo pro jejího kozla Elvise a další domácí zvířata, které s Martinou chovají ve svém prosluněném hnízdečku lásky na Floridě. A jelikož je tento »muscle car« ideální spíše na víkendové projížďky, tak jej nyní hodlá vyměnit za nějaký praktičtější model.

Manželka Martiny Navrátilové prodává svůj Ford Mustang 2+2 Fastback z roku 1966 za 1,25 milionu korun!
Manželka Martiny Navrátilové prodává svůj Ford Mustang 2+2 Fastback z roku 1966 za 1,25 milionu korun!