Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ronaldova velká ostuda: Nechutné gesto s dresem soupeře!

Autor: pl

Platí za vzor milionům dětem a mladistvým fotbalistům po celém světě. Někdy se ale prostě neuhlídá a přijde zkrat. Jako třeba v nedávném utkání, kdy se hvězdný Cristiano Ronaldo (39) postaral o pořádné pozdvižení. Co konkrétně provedl?

Ostřejší návrat na trávník si snad ani nemohl přát. Cristiano Ronaldo, hrající legenda světového fotbalu, se po vleklém zranění opět představil fotbalovým fanouškům v akci. A to hned ve finále Riyadh Season Cupu, ve kterém jeho celek Al Nassr nastoupil proti Al Hilal. Po prohře 0:2 ale byl Ronaldo viditelně rozladěný.

Nepomohly tomu ani provokace příznivců soupeře. Jeden z nich na CR7 například během odchodu do šaten hodil dres Al Hilal, což byla pro slavného Portugalce poslední kapka. Ronaldo trikot zvedl, otřel si ho o rozkrok a následně ho za sebe vztekle hodil! „Když jsem řekl, že Ronaldo je posedlý Messim, jeho fanoušci mě nahlásili za šikanu a obtěžování. Když se ale jejich idol chová hnusně a trapně, nazývají ho nejlepším všech dob. Žádná sebereflexe!“ zlobil se na sociální síti X uživatel, který zveřejnil video s naštvaným Ronaldem.

Onou zmínkou o Messim měl uživatel jistě na mysli incident, ke kterému došlo ještě během samotného střetnutí. Fanoušci Al Hilal totiž na pětinásobného vítěze Ligy mistrů pokřikovali „Lionel Messi!“ Na to Ronaldo reagoval podle španělského deníku Marca po svém. „Jsem Cristiano, ne Messi,“ ohradil se vůči dotíravým divákům, kteří mu viditelně lezli na nervy. 

CR7 se dívá na dres, který mu přistál u nohou
CR7 se dívá na dres, který mu přistál u nohou