Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Salákovou zdrtila během dovolené na Bali krutá rána: Smrt milované babičky (†99)!

Autor: pl

Z klidného rozjímání v exotickém ráji ji vytrhla jedna z nejhorších zpráv, jakou si vůbec mohla vyslechnout. Michaela Saláková, manželka hokejového gólmana Alexandera Saláka (oba 37) a maminka šesti dětí, se o víkendu dozvěděla, že jí zemřela jedna z nejmilovanějších osob v jejím životě!

Na konci loňského kalendářního roku přidala Míša na sociální sítě video prvního setkání své babičky (†99) s najmladším potomkem Marvínkem. Nyní ale úsměv a radost vystřídaly slzy. Babička totiž zemřela. 100. narozeniny, které by měla za půl roku, tak už bohužel neoslaví.

„Moje milovaná babička nás včera navždy opustila. Nejstatečnější a nejsilnější žena. Nemám slov, jejímu odchodu stále nevěřím a doufám, že na mě čeká, abych ji naposledy mohla obejmout," smutnila Míša na instagramu. 

Žena někdejšího strážce sparťanské klece následně uvedla, že na tenhle okamžik nebyla připravena. Pevně totiž věřila, že za půl roku oslaví její 100. narozeniny. K tomu už ale nedojde.

„Věřila jsem, že po návratu z Bali jí ještě budu mít šanci pohladit a rozloučit se. Je mi to strašně líto. Babičko, bude mi ještě pár dní trvat, než tenhle zlý sen vstřebám. Bolí to, strašně. Teď už jste s mamkou spolu. Opatrujte nás. Mám tě moc ráda a děkuji za všechno," zakončila Míša srdcervoucí vzkaz.

Milovaná babička Míši Salákové zemřela
Milovaná babička Míši Salákové zemřela