Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zákulisí spektakulárního Super Bowlu: Swiftová exovala pivo, její milý řval na trenéra

Autor: OB
  • Taylor Swift patřila mezi hlavní hvězdy Super Bowlu

    V pondělí brzy ráno se na moderním stadionu v Las Vegas odehrála jedna z největších sportovních událostí roku. Super Bowl nabídl vyrovnanou bitvu mezi týmy San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs, kteří nakonec zvítězili a tříkilovou trofej po roce opět přivezli do největšího města státu Missouri. Kromě napínavých sportovních okamžiků však večer nabídl i další zajímavé chvíle, o které se postaral především slavný pár tvořený zpěvačkou Taylor Swiftovou (34) a útočníkem Travisem Kelcem (34).

  • Zpěvačka musela spěchat

    Od chvíle, kdy si Chiefs zajistili místo ve finálovém utkání playoff, se často mluvilo o účasti známé hudebnice Taylor Swiftové. Za tým z Kansasu totiž hraje její partner Travis Kelce a zpěvačka už předem avizovala, že na Super Bowlu nechce chybět. Komplikací však byly její čtyři koncerty, které musela v průběhu minulého týdne odehrát v Tokiu.

    Ten poslední se uskutečnil v sobotu večer a čtrnácti násobná držitelka ceny Grammy se po něm okamžitě vydala na letiště, aby svým soukromým tryskáčem přeletěla do Los Angeles, ze kterého následně pokračovala na utkání v Las Vegas. Čas hrál nakonec Swiftové do karet a vítězství svého partnera si mohla vychutnat přímo na stadionu.

  • Zkrat hvězdy Kansasu

    Miláček Swiftové Travis Kelce po nejcennější trofeji opravdu hodně toužil a měl nervy na pochodu, protože útoku Kansasu se zpočátku hrubě nedařilo. Téměř dvoumetrový obr ve druhé čtvrtině vystartoval po svém kouči Andy Reidovi poté, co ho neposlal na hřiště ve hře, která skončila následně skončila pro Chiefs ztrátou.

    Na trenéra se obořil nejen verbálně, ale také do něj strčil. Pětašedesátiletý robustní trenér ztratil rovnováhu a Kelce ho musel chytit za levou ruku, aby nespadl. Po zápase se však oba zúčastnění této události smáli.

    „Udržuje mě mladým,“ smál se po vítězném finále trenér Andy Reid s tím, že má pro Kelceho pochopení. „Ten kluk tu hru zkrátka miluje a miluje pomáhat svému týmu vyhrávat, nebylo to nic sobeckého," zastal se ho.

    A co na něj rozzuřený hráč křičel? „Aha, vy jste to viděli? Nechám si to pro sebe, pokud mě mikrofony neprozradí. Prostě jsem mu říkal, jak moc ho mám rád,“ snažil se svůj přešlap zlehčit trojnásobný vítěz Super Bowlu. I on pěl na svého trenéra ódy. „Mám nejlepšího kouče, jakého tahle hra kdy viděla," vzkázal.

  • Taylor Swift to umí rozjet

    Láska mezi Swiftovou a Kelcem hýbe Amerikou, a tak se pochopitelně hudební superstar neustále objevovala na gigantické obrazovce. A jelikož byli na stadionu v přesile fanoušci San Francisca, každý její záběr doprovázelo hlasité bučení. Jedna z nejbohatších žen v hudební branži to však brala s humorem a při jedné takové příležitosti se rozhodla udělat sledujícím pořádnou show.

    Ve VIP lóži po boku dalších slavných jmen uchopila svůj kelímek s pivem a jako zkušená hospodská povalečka ho do sebe kopla na jeden zátah. Svým gestem možná odkazovala na hru některých fanoušků, kteří pijí pokaždé, když se Swiftová objeví v televizi.

  • Polonazí narušitelé

    Historicky osmapadesátý Super Bowl měl však i své stinné stránky. Největším skandálem se stalo vniknutí dvou fanoušků na hrací plochu, kvůli kterému musel být zápas na nějakou dobu přerušen.

    Dvojice vběhla na trávník a v průběhu honičky se sekuriťáky si oba výtržníci stihli sundat svá trička. Následně však byli chyceni a vyvedeni ze stadionu. Jeden z narušitelů byl později identifikován jako Alex Gonzalez, který je hvězdou na sociální síti TikTok.

  • Usher je stále ve formě

    Kromě amerického fotbalu je Super Bowl spojován také s každoroční poločasovou show, na které vystupují největší hvězdy hudebního průmyslu. První volbou byl pro tento rok americký raper Jay-Z, který však kvůli časovému presu nabídku nemohl přijmout.

    Na řadu se tak dostal zpěvák Usher a nutno dodat, že volba to byla opravdu skvělá. Ve stylu Michaela Jacksona začal svou show v bílém obleku s bílými rukavicemi a opravdu to rozjel. Při písni „My Boo“ mu pak dělala společnici Alicia Keys.

  • Kelce řval na trenéra Reida.
    Kelce řval na trenéra Reida.
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###