Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Královna »beden« Ledecká se za úspěchy umí odměnit: Hodinky za 7 milionů!

Autor: mib

Během jednoho týdne Ester Ledecká (28) vyskočila dvakrát na stupně vítězů: Na lyžích dojela třetí, na snowboardu v sobotu opět kralovala. Jak to všechno stíhá?

Česká závodnice na »prkně« má opravdu dobré skóre: tři starty, tři triumfy. Na svahu v Rakousku dojela pro 24. vítězství ve Světovém poháru, o čemž se může konkurentkám (i některým mužům!) jenom zdát. Trojnásobná olympijská vítězka k tomu navíc přidala ještě tři zlata ve sjezdovém lyžování.

Ledecká si v této sezoně dohromady vydělala necelé dva miliony v přepočtu na českou měnu (cca 1 mil. Kč za snowboard a 938 tisíc korun za lyže). Ale proč by se neodměnila ještě víc, že?

36 gramů

Ester fanouškům před závody ukázala věci, bez kterých se neobejde, přičemž si v jeden moment ukázala i na levou ruku. Na hodinky, které váží (včetně řemínku na suchý zip) 36 g a prodávají se za bratru 7 milionů »kaček«! „Jsou hrozně pohodlný a hrozně mě bavěj, ty mám taky s sebou všude,“ řekla Ledecká.

Loni na podzim se stala jednou z ambasadorek luxusní švýcarské značky, takže ji zřejmě nestály ani korunu. O to víc se je snaží při úspěšných závodech prodat. A její příznivci jsou rádi, že kalibr CRMA8 dokáže změřit na sněhu vždy ten nejlepší čas!

Ledecká tu má na levé ruce pořádně drahé hodinky
Ledecká tu má na levé ruce pořádně drahé hodinky