Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Buffonova česká exmanželka Šeredová: Rýpla si do fotbalové legendy!

Autor: pl

Deset let. Tak dlouhá doba už uplynula od rozvodu legendárního fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona a jeho půvabné Češky Aleny Šeredové (oba 46). I přesto, že už spolu dávno netvoří pár, se kolem nich občas vyrojí nějaká ta novinka. Jako třeba nyní, kdy si Šeredová do ikony fotbalu rýpla. Co přesně jí na Buffonovi vadí?

Ve fotbalovém světě patří Buffon k nejlepším brankářům v historii. Stal se legendou věhlasného Juventusu i italské reprezentace a na svém kontě má nespočet cenných trofejí. V osobním životě to ale v minulosti nebyla vždy taková sláva. Před deseti lety totiž vyšlo najevo, že se rozvádí s tehdejší manželkou Alenou Šeredovou. Za ukončením manželství stála Gigiho nevěra.

Nyní spolu mistr světa z roku 2006 a sympatická Češka vycházejí, především kvůli dětem. Alena si ale ani přesto neodpustila drobnou kritiku slavného exmanžela. „Samozřejmě si navzájem přejeme všechno nejlepší, ale řekněme, že je jedním z těch, kteří vždy přijdou poslední,“ citoval server golssip.it rýpnutí Šeredové, která měla narozeniny před třemi dny.

Alena v rozhovoru zároveň promluvila i o svém životě. Konkrétně zmínila svůj věk a s tím spojené změny. „Můžeme to říct, je mi 46. Cítím to na sobě. Nejsem stará, ale stárnu,“ přiznala Šeredová. S dalšími narozeninami se může rovněž těšit i na přání od Buffona, byť zřejmě nebude mezi prvními.

Alena Šeredová, česká modelka a bývalá manželka hvězdného brankáře Buffona, si do fotbalové ikony rýpla
Alena Šeredová, česká modelka a bývalá manželka hvězdného brankáře Buffona, si do fotbalové ikony rýpla