Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Messiho spoluhráč Di María: Jeho rodině vyhrožují smrtí!

Autor: ČTK, pl

Život světově úspěšného fotbalisty přináší spoustu výhod. Máte hromadu prachů, slávu i obdiv krásných žen. Každá mince má ale dvě strany. A ta druhá je v případě elitního fotbalisty Ángela Di Maríi (36) hodně temná. Co přesně se stalo?

Rodině argentinského fotbalisty Ángela Di Maríi v Rosariu vyhrožovali smrtí krátce poté, co šestatřicetiletý křídelník Benfiky Lisabon prohlásil, že by chtěl ukončit kariéru v rodném městě. S odkazem na tamní policii to napsala agentura Reuters.

Podle policie zanechali neznámí pachatelé před domem, v němž mistr světa z Kataru během svého pobytu v Argentině bydlí, balíček se vzkazem: „Řekněte svému synovi, ať se nevrací do Rosaria, jinak zabijeme někoho z rodiny. Nezachrání vás ani (starosta) Pullaro".

Rosario dlouhodobě čelí nárůstu násilí spojeného s drogami. Loni dostal obdobný výhružný vzkaz i Lionel Messi poté, co na obchod v Rosariu patřící jeho příbuzným zaútočili dva střelci.

Di María je momentálně s reprezentací v USA, kde dnes Argentina sehraje přípravný zápas s Kostarikou. S národním týmem se chce bývalý hráč Manchesteru United, Realu Madrid, Paris St. Germain či Juventusu rozloučit po letním mistrovství Jižní Ameriky, kde budou La Albiceleste obhajovat titul.

Rodině slavného fotbalisty Di Maríovi vyhrožují smrtí!
Rodině slavného fotbalisty Di Maríovi vyhrožují smrtí!