6. srpna 2016 • 03:45

Nervozita v Riu. Během zahájení LOH řešili pyrotechnici bombovou hrozbu

Autor: ps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naplněný stadion Maracaná, velkolepá zahajovací show olympijských her. Úvod sportovního svátku v Riu měl být chloubou, jenže v době, kdy se sportovci a fanoušci bavili, policisté u beachvolejbalového stadionu odvraceli bombovou hrozbu!



Policejní kordon uzavřel velký prostor kolem pláže Copacabana, kde se budou ženy v bikinách a vysocí muži prát o medaile v beachvolejbalu. Právě u stadionu se podle deníku The Telegraph našel podezřelý předmět, který přijeli zneškodnit pyrotechnici.

Speciální robot zasahuje u podezřelého balíčku blízko olympijských sportovišť
Speciální robot zasahuje u podezřelého balíčku blízko olympijských sportovišť

Kolem 20:45 brazilského času dostali příslušníci zákona zprávu, že na ulici leží podezřelé předměty. Černá taška a červený batoh, které neměly svého majitele, se válely na asfaltu. Patrně šlo o pozůstatek protestů proti olympijským hrám, ale nikdo nevěděl, jako moc může být ruksak nebezpečný.

Policisté využili nejmodernější techniky a na místo povolali protibombového robota. Ozbrojení muži hlídali okolí. Pásové vozítko zhruba deset minut zkoumalo batoh, ale ani po půl hodině nebylo jasné, o co jde. Nakonec obě tašky odpálili, ukázaly se nicméně jako neškodné.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud