28. prosince 2021 • 13:04

Nový sniper v Team Liquid! Brazilskou legendu nahrazuje americký talent

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Očekávaný odchod Gabriela „Fallen“ Toleda z Team Liquid otevřel místo snipera v jedné z největších světových organizací. Šance se chopil Josh „⁠oSee⁠“ Ohm. 22letý Američan přestupuje do týmu z Extra Salt a jde pro něj o první angažmá na nejvyšším levelu globálního CS:GO.



Team Liquid prochází přestavbou. Neúspěšný rok 2021 a špatná chemie v týmu přiměla organizaci ke změnám. Michael „⁠Grim⁠“ Wince, Jake „⁠Stewie2K⁠“ Yip a Gabriel „⁠FalleN⁠“ Toledo skončili, první jméno z nové trojice je už oficiální.

Josh „⁠oSee⁠“ Ohm patřil v roce 2021 mezi to nejlepší z americké Tier 2 scény. Extra Salt neprožili nikterak báječnou sezónu, mladý sniper byl ale výjimkou. Zaznamenal 1.29 HLTV Rating 2.0 a s AWP zářil. Pokud si svou formu přenese do Team Liquid, může být pro TL rozhodujícím faktorem v boji o tituly.

Dres Team Liquid momentálně oblékají tři hráči, další dva se připojí v následujících dnech a týdnech. Pokud jsou informace světových žurnalistů správné, poslední dvojicí budou Nick „⁠nitr0⁠“ Cannella a Richard „shox⁠“ Papillon.

Momentální sestava Team Liquid:
Jonathan „⁠EliGE⁠“ Jablonowski  
Keith „⁠NAF⁠“ Markovic  
Josh „⁠oSee⁠“ Ohm  
Eric „⁠adreN⁠“ Hoag (coach)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud