15. června 2022 • 16:50

NEOFRAG jde na věc! Na Blastu ho prověří aktuálně třetí nejlepší tým světa NAVI

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Adama "NEOFRAG" Zouhara čeká první akce v nejužší světové špičce. Se svým novým týmem OG od 17 hodin poměří síly s jedním z favoritů na celkový titul Blastu Natus Vincere (NAVI).



NEOFRAG už za sebou má několik startů v dresu nového zaměstnavatele OG. Zahrál si například na Global Esports Tour Dubai 2022, kde vybojoval s týmem bronz. V portugalském Lisabonu, kde se koná jarní Blast Premier to ale bude jiná písnička. 

Narazí na sebe kompletní světová špička. Nechybí světoví vládci z FaZe Clan, ani druhý a třetí tým světa v podobě ENCE Natus Vincere (NAVI). Právě na ukrajinskou organizaci OG s Adamem Zouharem narazí. 

NAVI bez Boombl4, OG s degsterem

NAVI sice kleslo v žebříčku hltv na třetí místo a má personální potíže, když posadili na lavičku Boombl4, i tak sestava kolem fenomenálního Oleksandra "s1mple" Kostylieva má svojí kvalitu. O body ve světovém hodnocení navíc NAVI přišlo i kvůli tomu, že jim byla znemožněna účast na dallaském IEM. 

Se sestavou šachovali ale také manažeři z OG. Tahle změna ale ve finále, pokud týmu sedne, může přinést pozitiva. Do Lisabonu se s týmem totiž vydal Abdulkhalik "degster" Gasanov, který zářil v dresu ruského celku Spirit na nedávném PGL Major v Antverpách.

Vítěz Blastu vezme 200 tisíc dolarů

Blast v portugalské metropoli vyvrcholí již tuto neděli a na vítěze čeká 200 tisíc dolarů. Vedle již zmíněných týmů se turnaje účastní G2 EsportsBIGpaiN Gaming a Team Vitality.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud