25. září 2022 • 10:25

Velký den pro eSubu. V Sazka eLEAGUE si může vystřílet přímý postup na For Games

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klíčový den čeká hráče modré krve. Aktuálně třetí tým tabulky podzimního splitu si může ukrojit pořádně velký díl z postupového koláče na For Games. V případě vítězství nad Cryptovou i rivaly s Entropiq Prague se svěřenci Destyho kvalifikují rovnou na offline semifinálový match. 



eSuba načne nedělní program duelem s nevyzpytatelnou Cryptovou od 14:00. V 16:30 pak přijde na řadu zápas s Entropiq Prague. Sledovat cestu Blogg1se a jeho týmu můžete živě na našem twitch kanálu. To ale nebude pro modrokrevné všechno - večer od 19:00 je čeká důležitý zápas CCT Series

Zpět ale k Sazka eLEAGUE a vyhlídkám eSuby. Ta, pokud obě klání zvládne, zakončí podzimní split na druhém místě a vyhne se čtvrtfinále Playoff. Výsadní pozice a jistota For Games je velkou motivací pro tým, který už okusil, jaké to je hrát finále naší soutěže. 

Pokud ze dvou zápasů uhrají eSubáci čtyři body za výhru a remízu, bude rozhodovat počet vyhraných kol - protože v tento moment by měla eSuba stejný bodový zisk jako ENTERPRISE a oba celky spolu ve splitu remizovali.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud