11. listopadu 2022 • 18:47

Sniper CapseN míří na přestupovou listinu. Chceme nový impuls, říká Dynamo Eclot

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lukáš "capseN" Koláčný reprezentoval Dynamo Eclot od září 2021. S pardubickým týmem dosáhl na několik trofejí včetně titulu mistrů Slovenska pro rok 2022.



Sniper k mání

Dynamo Eclot nebylo spokojeno s výsledky a mladý sniper tak může po roce nabídnout své služby jinému týmu. “Lukáš je skvělý kluk i výborný hráč, který se výrazně zasloužil o velké úspěchy našeho CS:GO týmu v minulé i aktuální sezoně. V poslední době však naše výsledky nenaplňovaly naše maximální očekávání, a proto jsme se rozhodli pro změnu a nový impuls v týmu,” říká k nastalé situaci Martin Novotný, CEO Dynamo Eclot.

“S Eclot jsme se vzájemně dohodli. Čekal jsem to. Sám jsem chtěl odejít už dříve v této sezóně, ale slíbil jsem svým spoluhráčům, že s nimi dohraju sezónu do konce. Své slovo vždy dodržím,” okomentoval přesun na přestupovou listinu sám capseN.

Žádný prostor pro zlepšní

"Byl jsem v týmu už dlouho nešťastný a nemohl jsem kvůli tomu předvést svůj plný výkon. Nebyli jsme schopni pracovat na našich problémech a já jsem cítil, že pro mě jako hráče a člověka zde není prostor pro zlepšení, což je pro mě nejdůležitější,” dodal. 

“Pro vyvrácení veškerých spekulací dodávám, že Lukáš bude i nadále figurovat v základní sestavě našeho týmu,” upřesňuje aktuální situaci CEO Dynamo Eclot

V závěru svého prohlášení capseN poděkoval Dynamo Eclot a ujistil fanoušky, že s hraním jednoznačně nekončí: "Eclot byl rozhodně nejlepší organizací, ve které jsem kdy hrál. Bylo mi potěšením a ctí. Uvidíme, kam se teď moje kariéra posune, ale jsem hladový a dychtivý hrát a rozvíjet se dál."

Zdroj: eclot.eu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud