7. prosince 2022 • 18:47

Rolničky, cukroví a Dota 2. Předveď se před tuzemskou komunitou na Vánočním turnaji!

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už za deset dní startuje nejklasičtější z klasicky klasických soutěží na naší scéně.  Dota 2 Vánoční turnaj je dělaným pro úplně všechny, bez ohledu na to jestli máte 1K MMR nebo 15K. Hrát se bude o prizepool v hodnotě 16 tisíc korun, přičemž vítěz si z něj "ukrojí" polovinu. Ceny jsou přichystané i pro diváky.



Tomáš "Poko" Pokorný se kromě samotného turnaje těší i na setkání se "starými, známými" kolegy. "Podařilo se mi domluvit s Larfou a Surlovcem a uděláme návrat klasického HUBu plného legrácek, contentu a hromady různých vychytávek jaké si někteří pamatují, třeba interaktivní mapa pro panelisty nebo lití jogurtu na hlavu."

Samozřejmě nepůjde jen o komentátorský tým, ale hlavně o vás, kteří třeba právě teď přemýšlíte nad registrací. Přihlásit svůj tým můžete na tomto odkazu. Komunikace s organizátory pak bude probíhat klasicky na discordu.

Speciální stream

Vánoční turnaj je na naší scéně opravdu silně vžitou tradicí a pro všechny je to možnost si ještě jednou před koncem roku zasoutěžit v turnaji o solidní prizepool a užít si kopu legrace, píší "otcové zakladatelé" turnaje.

Letošní rok navíc nabídne návrat ke kořenům komunitního vysílání u nás v podobě “HUBu”. Pro připomenutí, znamená to velmi odlehčené vysílání z gauče v poKově domácím studiu, hodně komunikace s diváky, zajímavé vychytávky na streamu, soutěže pro diváky (od hlavní partnera streamu Alchemistr), spousty zábavného contentu jak live tak předtočeného a v neposlední řadě zajímavými hosty, kteří dorazí přímo na místo!

twitch: twitch.tv/poko877 

TURNAJ JE NA PROGRAMU: v sobotu a neděli 17. a 18. prosince 

"V sobotu může volně komentovat jakýkoliv zápas úplně kdokoli, případně mohou i účastníci turnaje streamovat zápasy ze svého pohledu. V neděli platí stejná pravidla kromě Grand Finále, které bude vyhrazeno pouze pro oficiální vysílání, takže ani z žádný z hráčů ho nesmí streamovat ze svého pohledu," píší organizátoři. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud