7. prosince 2022 • 18:47

Rolničky, cukroví a Dota 2. Předveď se před tuzemskou komunitou na Vánočním turnaji!

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už za deset dní startuje nejklasičtější z klasicky klasických soutěží na naší scéně.  Dota 2 Vánoční turnaj je dělaným pro úplně všechny, bez ohledu na to jestli máte 1K MMR nebo 15K. Hrát se bude o prizepool v hodnotě 16 tisíc korun, přičemž vítěz si z něj "ukrojí" polovinu. Ceny jsou přichystané i pro diváky.



Tomáš "Poko" Pokorný se kromě samotného turnaje těší i na setkání se "starými, známými" kolegy. "Podařilo se mi domluvit s Larfou a Surlovcem a uděláme návrat klasického HUBu plného legrácek, contentu a hromady různých vychytávek jaké si někteří pamatují, třeba interaktivní mapa pro panelisty nebo lití jogurtu na hlavu."

Samozřejmě nepůjde jen o komentátorský tým, ale hlavně o vás, kteří třeba právě teď přemýšlíte nad registrací. Přihlásit svůj tým můžete na tomto odkazu. Komunikace s organizátory pak bude probíhat klasicky na discordu.

Speciální stream

Vánoční turnaj je na naší scéně opravdu silně vžitou tradicí a pro všechny je to možnost si ještě jednou před koncem roku zasoutěžit v turnaji o solidní prizepool a užít si kopu legrace, píší "otcové zakladatelé" turnaje.

Letošní rok navíc nabídne návrat ke kořenům komunitního vysílání u nás v podobě “HUBu”. Pro připomenutí, znamená to velmi odlehčené vysílání z gauče v poKově domácím studiu, hodně komunikace s diváky, zajímavé vychytávky na streamu, soutěže pro diváky (od hlavní partnera streamu Alchemistr), spousty zábavného contentu jak live tak předtočeného a v neposlední řadě zajímavými hosty, kteří dorazí přímo na místo!

twitch: twitch.tv/poko877 

TURNAJ JE NA PROGRAMU: v sobotu a neděli 17. a 18. prosince 

"V sobotu může volně komentovat jakýkoliv zápas úplně kdokoli, případně mohou i účastníci turnaje streamovat zápasy ze svého pohledu. V neděli platí stejná pravidla kromě Grand Finále, které bude vyhrazeno pouze pro oficiální vysílání, takže ani z žádný z hráčů ho nesmí streamovat ze svého pohledu," píší organizátoři. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud