9. března 2021 • 10:25

Laky i Emerickson zaváhali, v eLEAGUE postupuje Marioooso či Cristy

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další čtveřice hráčů si vybojovala postup do uzavřené kvalifikace FIFA turnaje eLEAGUE. Mezi šestnáctku nejlepších v pondělí postoupili Mario „Marioooso“ Gumbrešt, Timotej „cristy“ Starinský, Štěpán „micka“ Míčka a Alexej „fcst_alex“ Antal.



Do uzavřené kvalifikace se dostali první zástupci AC Sparta Esports a FCVP Esport. Za pražský klub se podařilo probojovat mezi Top 4 Mario „Marioooso99“ Gumbreštovi, nejnovější akvizici sparťanské organizace. Vítěz poslední CZC.cz iSport Ligy prošel pavoukem bez větších problémů. V prvních třech BO2 sériích nasázel svým soupeřům třicet branek, ve čtvrtém kole si poradil se svým spoluhráčem Janem „TheJohny“ Hradilem 8:5. Následně se utkal s Patrikem „Patýno“ Janků, který překvapivě z turnaje vyprovodil Lukáše „T9Laky“ Poura. Po výhře nad Tomášem „sirisetsedm“ Novotným se mohl Marioooso radovat z postupu.

Timotej „Cristy“ Starinský byl blízko postupu již v první otevřené kvalifikaci, svou jízdu dotáhl do finiše až v té druhé. Kromě silných soupeřů Štěpána „RIIJK“ Sobockého a Matěje „Miki“ Mikana se borec reprezentující FCVP Esports utkal také s Lukášem Železníkem, vlastníkem Zicon Esports a fotbalovým profesionálem. Po Cristyho výhře nad Zedou se Viktorka těší z prvního postupu.

S trojicí profíků se potkal na své cesté také Štěpán „micka“ Míčka. Ve třetím kole porazil o jediný gól Romankka z CFT Delay eSports, následně přehrál v gólové přestřelce olomouckého Martina „FCMARTIN“ Hrabinu 10:7. Ve finálovém mači vybojoval Micka těsné vítězství 5:4 nad Richardem „MrRici“ Růžičkou.

Svého zástupce v Top 16 bude mít také jeden ze slovenských klubů. Za FC Spartak Trnava eSports prošel všemi šesti koly Alexej „fcst_alex“ Antal. Slovenský borec naplno využil jednoho z příjemnějších losů a v uzavřené kvalifikaci se bude rvát o play off.

Osmička postupujících je tak známá, dalších osm playerů postoupí z následujících dvou otevřených kvalifikací. Chceš být jedním z nich? Zaregistruj se a bojuj o svou část z celkového prize poolu 60 000 Kč!

3. otevřená kvalifikace
4. otevřená kvalifikace

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud