24. března 2021 • 09:25

TOTW #26 Predictions: Benzema a Lewandowski v týmu týdne?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední Team of the Week byl obrovským zklamáním. Všichni jsme čekali TOTW kartu Cristiana Ronalda, té se však portugalský střelec po hattricku nedočkal. Doufejme, že nám EA Sports vynahradí zklamání z minulého týdne pár zajímavými kartami.



GK - Yassine Bounou - 84 (WhoScored - 6.90)

Sevilla dlouho na hřišti Realu Valladolid prohrávala. Až v poslední minutě nastavení zachránil svůj celek gólman Yassine Bounou, kterému se podařilo ve všeobecném zmatku skórovat a odvrátit tak prohru.

RB - Sergiño Dest - 81 (WhoScored - 8.77 - MOTM)

Poprvé se americký pravý bek prosadil v dresu Barcelony. Ve víkendovém utkání proti Realu Sociedad mířil hned dvakrát přesně a pomohl tak k vysokému vítězství Barcelony 6:1.

RB - Stefan Lainer - 83 (WhoScored - 8.04 - MOTM)

Gólově se prosadil také další pravý bek, tentokrát v dresu Borussie Mönchengladbach. Rakušan Stefan Lainer vstřelil hlavou druhou branku svého celku, který v posledním kole porazil Schalke 04 3:0.

LB - José Gayà - 86 (WhoScored - 8.10 - MOTM)

Druhá Team of the Week karta pro španělského obránce. José Gayà odstartoval ve čtvrté minutě souboj Valencie s Granadou krásným centrem před branku a i díky němu nakonec Valencia zvítězila 2:1.

CB - Simon Kjær - 83 (WhoScored - 7.77)

Překvapivě první TOTW pro dánského stopera. Ten se v dresu milánského AC blýsknul proti Fiorentině dvěma asistencemi, AC Milán nakonec zvítězil 3:2.

CAM - Jesse Lingard - 84 (WhoScored - 7.89)

Bláznivé londnýské derby mezi Arsenalem a West Hamem okořenil krásnou brankou znovuzrozený Jesse Lingard, jenž zároveň asistoval u branky Jarroda Bowena. 

CAM - Nabil Fekir - 85 (WhoScored - 8.45 - MOTM)

V 70. minutě mače mezi Realem Betis a Levante otevřel Nabil Fekir skóre zápasu parádními jeslemi. I za svůj vítězný gól si vysloužil ocenění nejlepšího muže zápasu a pravděpodobně svou kartu v týmu týdne.

CF - Karim Benzema - 93 (WhoScored - 9.88 - MOTM)

Francouzskému útočníkovi to v posledních týdnech střílí. Šest zápasů, osm gólů. Další dva zářezy si Karim Benzema připsal na hřišti Celty Vigo. Dočká se konečně další zasloužené TOTW karty?

ST - Patrick Bamford - 84 (WhoScored - 8.32 - MOTM)

Gól, asistence a tři body. Patrick Bamford zažil s Leeds povedený víkend, když se stal hlavním strůjcem výhry na hřišti Fulhamu. Šlo o v pořadí třetí speciální kartu anglického strikera.

ST - André Silva - 86 (WhoScored - 9.07 - MOTM)

Portugalský útočník Eintrachtu Frankfurt prožívá veleúspěšnou sezónu. Ve 24 zápasech se 21krát zapsal mezi úspěšné střelce, poslední dvě trefy přidal ve špílu proti Unionu Berlín. Sám André Silva pak zkušeně přihrál na třetí branku Eintrachtu.

ST - Robert Lewandowski - 95 (WhoScored - 9.21 - MOTM)

Fazóna polského hroťáka je neuvěřitelná. Se 35 brankami v Bundeslize útočí na historický rekord legendárního Gerda Müllera (40 gólů). Proti Stuttgartu z toho byl perfektní hattrick.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud