30. března 2021 • 15:30

TOTW #27 Predictions: Česko-slovenské duo spolu s Aubou či Dembélém ve výběru týdne!

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezinárodní pauza neznamená přestávku od Team of the Week! Opět se ve středu v sedm hodin můžeme těšit na 23 speciálních kartiček. Mezi těmi nejlepšími nechybí ani Tomáš Souček, který se proti Estonsku blýsknul hattrickem, a Martin Dúbravka, jenž udržel pro slovenský nároďák dvě remízy.



GK - Martin Dúbravka - 85

Slovensko prožilo tragický týden, v zápasech s Kyprem a Maltou to stačilo na pouhé dvě remízy. Jedinou světlou stránkou bylo duo Dúbravka - Škriniar, které se postaralo o to, aby slovenská reprezentace neprožila naprostou ostudu.

RB - Serge Aurier - 83

V zápase kvalifikace na Pohár afrických národů mezi Pobřežím slonoviny a Nigerem otevřel gólový účet Serge Aurier. Pravý bek Tottenhamu výrazně pomohl svému týmu k vítězství 3:0, když po své brance ještě přihrál na druhý gól.

LB - Thorgan Hazard - 85

Gól a asistence, povedený zápas pro Thorgana Hazarda. Belgický křídelník se proti Walesu jednou přesně trefil, ještě předtím nahrál také na gól Kevina de Bruyna.

RB - Jordi Alba - 89

Španělsko se až do 92. minuty strachovalo o vítězství proti outsiderovií z Gruzie. Dvěma asistencemi zachránil svou reprezentaci Jordi Alba, jenž se může těšit na druhý inform.

CDM - Tomáš Souček - 87

Tomáš Souček, Fotbalista roku 2020, pokračuje v neskutečné formě také v letošní sezóně. Proti Estonsku si zástupce West Hamu parádně zastřílel, stal se historicky šestým hráčem, který vstřelil v českém dresu tři góly v jednom utkání.

CDM - Leon Goretzka - 88

Třetí inform pro německého středopolaře. Jedna z hvězd Bayernu Mnichov si v zápase proti Islandu připsala hned po třech minutách branku a byla důležitou součástí německého mašaftu, který ze zápasů s Rumunskem a Walesem vyšel vítězně.

CAM - Mohammed Kudus - 84

Ani Ghana nemůže chybět v kvalifikaci na Pohár afrických národů. Proti Jihoafrické republice zajistil Kudus svou brankou remízu, v bitvě s reprezentací Svatého Tomáše a Princova ostrova nahrál na dva góly.

LW - Diogo Jota - 86

Špíl se Srbskem si Portugalci budou ještě dlouho pamatovat. Bohužel, největší událostí celého mače nebyly dvě branky Dioga Joty, nýbrž neuznaný gól Cristiana Ronalda.

RW - Ousmane Dembélé - 85

Jen těžko věřit tomu, že Francie se proti výběrům Ukrajiny a Kazachstánu dlouho trápila. Jednou z toho byla remíza, podruhé se Ousmane Dembélé postaral o vítězný gól Francouzů, kteří nakonec porazili Kazachstán.

ST - Dominic Calvert-Lewin - 82

Anglie si proti San Marinu opět jednou zastřílela, na výhře 5:0 se dvěma přesnými zásahy posílel útočník Evertonu Dominic Calvert-Lewin, jenž dostane první Team of the Week kartu ve FIFA 21.

ST - Pierre-Emerick Aubameyang - 89

V dresu Arsenalu to Pierre-Emericku Aubameyangovi zrovna dvakrát nepálí, v dresu své země si však zlepšil náladu. Gól a asistence proti DR Kongo mu zajistí inform kartičku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud