Jan Malý
14. května 2016 • 19:07

Jarolím by měl pokračovat v Boleslavi. Jsme domluvení, přiznal kouč

Autor: Jan Malý
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Karel Jarolím by měl v Mladé Boleslavi pokračovat i v příští sezoně. Zkušený kouč, o němž se v minulých týdnech spekulovalo i v souvislosti s reprezentací, to naznačil po sobotní remíze 2:2 s Libercem. Tento výsledek znamenal, že Středočeši nakonec skončili na čtvrtém místě, o bod za severočeským sokem.



Jak to bude s Karlem Jarolímem dál? „Jasno mám, jsme nějak domluvení na pokračování. Otázka je, jestli pan majitel nebude rozladěný po tomto zápase a může být všechno jinak,“ informoval Jarolím s lehkou nadsázkou po remíze s Libercem.

Respektovaný kouč by si tak měl prodloužit angažmá v ambiciózním středočeském klubu, v němž působí dva a půl roku a potřetí ho dovedl do pohárové Evropy. „Vzhledem k tomu, že jsme sahali po bronzové příčce, určité rozladění to je,“ neskrýval zklamání z bramborové pozice.

Boleslav má ale ještě šanci ve středu ve finále domácího poháru proti Jablonci. „Bylo by pěkné zakončit sezonu s trofejí. Snad bychom si to i zasloužili, ale na to se nehraje,“ uvedl Jarolím.

Fotbalisté Mladé Boleslavi remizovali v posledním kole s Libercem.
Fotbalisté Mladé Boleslavi remizovali v posledním kole s Libercem.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud