15. ledna 2017 • 14:09

Snový úvod Boleslavi. V Tipsport lize rozstřílela Liberec 4:1

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Mladé Boleslavi vstoupili do Tipsport ligy jasnou výhrou 4:1 nad ligovým konkurentem Libercem. Vyhráli tak i druhé utkání pod novým trenérem Martinem Svědíkem. Góly se o to postarali Jan Chramosta, posila Jakub Nečas, Tomáš Přikryl a Tomáš Fabián. Za Liberec snížil Ondřej Karafiát.



Mladé Boleslavi se dařilo zejména v prvním poločase, kdy Liberec jasně přehrávala. Už v sedmé minutě utekl obraně Chramosta a prostřelil gólmana Hladkého. Krátce na to zvýšil Nečas, který po rychlé akci středem hřiště přeloboval brankáře.

Domácí zahodili další šance a skóre se změnilo až krátce po změně stran zásluhou Přikryla. Pak se ale Liberec dostal do hry a dokonce snížil po hezké trefě Karafiáta z dálky. V závěru ale vrátil Mladé Boleslavi tříbrankovou výhru Fabián střelou z hranice vápna přesně k tyči.

Nová zimní posila Liberce Radek Voltr
Nová zimní posila Liberce Radek Voltr

Zimní fotbalová Tipsport liga Skupina B (Ml. Boleslav):

Mladá Boleslav - Liberec 4:1 (2:0)

Branky: 7. Chramosta, 12. Nečas, 48. Přikryl, 84. Fabián - 66. Karafiát.

Sestavy:

Mladá Boleslav:

I. poločas: Šeda - Pauschek, Da Silva, Král, Fleišman - Takács, Valenta - Přikryl, Magera, Nečas - Chramosta.

II. poločas: Vejmola - Jánoš, Křapka, Hůlka, Fabián - Kúdela, Mareš - Přikryl, Matějovský, Kalabiška - Vukadinovič. Trenér: Svědík.

Liberec: Hladký - Coufal, Kubuškin (46. Karafiát), Piško, Bartošák - Bartl (46. Ševčík), Machuča (46. Obročník), Breite, Šulc - Ekpai (46. Bláha), Voltr. Trenér: Trpišovský.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud