4. února 2018 • 17:45

Plzeň - Ried 0:0. Vrba dal šanci náhradníkům, Kolář trefil břevno

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Viktorie Plzeň remizovali v přípravném utkání na soustředění ve Španělsku s rakouským SV Ried 0:0. Trenér Pavel Vrba protočil v sestavě větší počet hráčů, největší šanci měl v závěru Daniel Kolář. Zkušený záložník ale trefil jen břevno.



Utkání bylo vyrovnané od úvodních minut a dominovaly obrany. V plzeňském týmu byli aktivní zejména Zeman s Chorým, ale v šancích neuspěli. Kopice pak vychytal brankář.

Šance ale měl i rakouský celek a podržet spoluhráče musel brankář Kozáčik. Po hodině hry Plzeň vyměnila celý tým a šanci dostal i dorostenec Čihák.

Viktoria mohla rozhodnout v závěru, ale Bakoše v šanci zblokoval obránce a Kolář v posledních vteřinách trefil pouze brankovou konstrukci. Plzeň tak podruhé během přípravy nedala gól a naopak potřetí žádný neinkasovala.

Sestavy

Domácí: Kozáčik – Havel (63. Řezník), Hejda (63. Čihák), Hájek (46. Hubník), Kovařík (63. Limberský) – Živulič (46. Bakoš), Ivanschitz (C) (63. Hrošovský) – Kopic (63. Petržela), Čermák (63. Hořava), Zeman (63. Kolář) – Chorý (63. Krmenčík).

Hosté: Gebauer (C) – Kerhe (74. Hingsamer), Haring (63. Reifeltshammer), Reiner (46. Boateng), Schilling (46. Marcos) – Wießmeier (78. Cirkic), Grabher, Grgic (60. Ammerer), Mayer (46. Takougnadi) – Fröschl (57. Surdanovič), Chabbi (60. Prosenik).

Rozhodčí

Stadion

Villaitana Football Center, Benidorm

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud