Jan Vacek
Premium
24. července 2020 • 16:10

Příprava Sparty bez Kangy. Odmítá smlouvu, chce víc let i peněz

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
35
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia i Plzeň už přípravu na nový ročník zahájily, v pátek se k nim připojila i Sparta. Rudí pod vedením trenéra Václava Kotala absolvovali první společný trénink odpoledne na Strahově. Jeden důležitý článek ale chyběl. Potvrdily se informace redakce iSport.cz, že  do kempu nenastoupí záložník Guélor Kanga. To značí jediné: Gabonec v klubu podle všeho končí.



Co bude dál s Guélorem Kangou? Odpověď na tuhle otázku zajímá fanoušky Sparty momentálně možná úplně nejvíc. Nyní je její zodpovězení zase o kus blíž. Extravagantní středopolař totiž nezahájil s týmem společnou přípravu na další sezonu. To je zřejmý signál, že se cesty klubu a hráče rozcházejí.

Kangova budoucnost se ve fotbalovém prostředí přetřásá už delší dobu. Africkému fotbalistovi vypršel po sezoně kontrakt, stal se volným hráčem. Dlouho se předpokládalo, že tímto momentem bude sparťanský příběh rodáka z Oyemu definitivně dopsán...

Sparta se ale i s ohledem na Kangovy výrazně zlepšené (a především zodpovědnější) výkony po koronavirovém restartu rozhodla změnit kurz. Místo okamžitého rozchodu přispěchala s nabídkou na prodloužení spolupráce. Konkrétně hráči předložila roční smlouvu s opcí na další sezonu.

iSport Premium nyní pro nové předplatitele jen za 1 Kč za první měsíc + zdarma vstup do saunového světa>>>

Podle informací serveru iSport.cz na ní ale Kanga dosud nekývl a podle všeho se na tom do budoucna ani nic nezmění. Důvod? Velmi rozdílné představy o délce kontraktu i jeho finanční výši. Kanga by si totiž ideálně představoval 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
35

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud