Premium
23. dubna 2021 • 11:30

Sparta na lovu hvězd, Vrba lanaří své oblíbence! Víme, kdo je na odchodu

TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liga mistrů, takovou metu před sebe postavil po nástupu do Sparty Pavel Vrba. Jak ukazují poslední výsledky Pražanů, současný kádr na takový cíl může myslet jen velice složitě. Letenští proto plánují vzít v létě hráčský trh útokem. Podle informací serveru iSport.cz zacílili na duo reprezentantů a bývalých Vrbových svěřenců, v hledáčku jsou i další zvučné posily do ofenzivy. V prémiové části článku se dozvíte, kdo by od léta mohl obléknout rudý dres. A kdo ho naopak velmi pravděpodobně vysvlékne.



Ještě v únoru mluvil Pavel Vrba o tom, že neplánuje zásadní personální změny ve složení kádru. Mluvil maximálně o dvou posilách. Realita ale nakonec může být trochu jiná, Sparta totiž směrem k letnímu přestupovému oknu rozhodila hned několik udiček.

Není překvapením, že se aktuálně třetí tým ligy zaměřil především na ofenzivu. Pražané totiž mají k dispozici jediného zdravého útočníka Adama Hložka, další hroťáci Lukáš Juliš s Liborem Kozákem vypadli pro zranění. To je vysoce neutěšený stav.

Podle informací portálu iSport.cz proto Sparta začala podnikat první kroky, aby svou palebnou sílu před novou sezonou razantně vylepšila. Na Letnou by se mohl stěhovat reprezentační útočník

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud