18. srpna 2021 • 14:35

Liga očima fanoušků: Omluva Hruškovi, lístky v Boleslavi přes čáru

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    FORTUNA:LIGA má za sebou už čtyři kola, v čele tabulky je možná trochu nečekaně Plzeň. Viktoria si o víkendu poradila s Libercem a zůstává stoprocentní. Jak ale viděli uplynulý víkend fanoušci předních klubů? Na západě Čech se omlouvají Aleši Hruškovi, slávisty naštvaly ceny lístků v Mladé Boleslavi. A Bohemians litují, že Spartu vzhledem k průběhu utkání nedokázali dokonce porazit...

  • SLAVIA: Bojkot! Boleslav bez peněz i bodů

    Slávistické fanouškovské organizace se dohodly a vyhlásily bojkot zápasu v Mladé Boleslavi. Důvodem byla cena vstupenek. Nastavit hostujícím fanouškům částku 500 korun je opravdu přes čáru. Navíc distribuce lístků pouze na místě je velkou komplikací. I přes vyhlášený bojkot byly následně k vidění fotografie mnoha policejních vozů, které se chystaly minimálně na nájezd Hunů ve své největší slávě.

    Vůbec netuším, jak funguje komunikace v Mladé Boleslavi mezi klubem a policií, a už vůbec si nedokážu představit, jak přemýšlí klubové vedení při cenotvorbě vstupenek. V zápase se Slavií se jim to dle mnohých nepovedlo. Tedy pokud nebyl jejich cílem prázdný sektor hostí. A je to škoda, protože některé tváře v domácích dresech si jistě zasloužily bouřlivou atmosféru. Milan Škoda nebo Marek Suchý jsou bývalí významní hráči Slavie, kteří se jistě na sešívané fanoušky těšili. Naštěstí domácí klub musel odepsat nejen cca 300 000 ze vstupného, ale také jakékoli body v tabulce...

    DAVID OCETNÍK. 43 LET, AREA 114

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Slavia 0:2. Sporný (ne)gól, po červené kartě dominovali hosté
    Video se připravuje ...

  • SPARTA: Do klokaní kapsy bylo hluboko

    Jemný zásah do sestavy, motivovaný zejména snahou po útočném fotbale a vynucený zraněními, nepřinesl kýžený výsledek. Tradiční „botičské maso“ se nekonalo, naopak soupeř hrál kvalitně i velmi slušně! Oboustranně svižný začátek se změnil v převahu soupeře. Nejen, že nás klokani přeskákali, s tím se koneckonců rodí, ale byli i kombinačně lepší. A jako obvykle vynikali hráči, kteří prošli Spartou, tentokrát Hronek – výborný výkon! Nám chyběla hlavně rozehrávka z obrany, kde křemičitý „Jánošík“ dával často vyniknout Nitovi.

    Druhý poločas naznačil zlepšení, ale že bychom excelovali, to nikoliv. Vyrovnali jsme a srdce poskočilo při bleskové akci a Hložkově bombě do břevna. Ale to na dominanci nestačí! Spartě i českému fotbalu chybí kvalitní zakončení, které je v Evropě povinností a jedním z atributů úspěchu (viz také Slavia, Jablonec, Plzeň). Tomáš Rosický se nechal slyšet, že Sparta musí zlepšit práci s míčem ve velké rychlosti. Pod to se lze jenom podepsat – a platí to o kterémkoli mužstvu, včetně národního.

    MILOŠ KOLÁŘ. 70 LET, FOTBALOVÝ DŮCHODCE

    SESTŘIH: Bohemians - Sparta 1:1. Po přestávce srovnal Pavelka, Hložek trefil břevno
    Video se připravuje ...

  • PLZEŇ: Omluva, Hruška do důchodu nepatří

    Teda, to byl nervák! Dny, kdy bychom si s nějakým TNS vytřeli pr... a v suchým triku šli dál, jsou navždycky pryč. Tvrdá dřina, to je co nás zdobí, až do úmoru. Musím se omluvit Hruškovi, že jsem ho posílal do důchodu. S Řezníkem, který byl také na odpis, nás táhnou – a je to dobře. Aspoň budeme mít vyrovnané gólmany.

    Takže jsme dál a teď Bulhaři. Jo, bude to bolet, dřít, tahat. Ale snad je udoláme a nějaký potřebný peníz vydolujeme. V Liberci jsem měl před očima minulý výprask. Jenomže dnes není včera a my jsme stále stoprocentní a v čele tabulky, jaká to slast. Ano, lámat chleba se teprve bude, jenže ta chvíle v čele, ta fakt hřeje. Buďme ale soudní, ani v hledišti už to není ono. Faktem je, že nevíš, kde venku na koho narazíš, a ono jet iks kilometrů a pak čučet, nic moc.

    Proto tak málo našich v hledišti. Ale ono bude taky lépe. Těším se na čtvrtek a hurá do nich! Ještě jednou, pan Bílek je dobrej trenér a pan Hruška ještě do důchodu nepatří. Čest královně Viktorce, celý COVID z Čech navždy pryč! A vláda s ním!

    KOVI. 53 LET, KOORDINÁTOR DISTRIBUCE

    SESTŘIH: Liberec - Plzeň 0:1. Další vydřená výhra, Viktoria jde do čela. Rozhodl Řezník
    Video se připravuje ...

  • BANÍK: Almási dře pro tým, to máme rádi

    Dívat se na Baník musí bavit všechny fanoušky klubu ze Slezska. Hrajeme přímočaře a při každém útoku jsou minimálně čtyři naši v soupeřově šestnáctce. Pardubice byly velmi houževnatý a nepříjemný soupeř.

    Na hřišti tak byl nejslabším článkem jednoznačně rozhodčí, který pískal každý mini dotek, a ještě často naopak. I když jsme doposud nenarazili na nejlepší týmy z ligy, je zřejmé, že máme po dlouhé době kvalitní a široký kádr. Hráči, které máme momentálně na lavičce, můžou do jednoho okamžitě naskočit do základní sestavy. To jsou určitě příjemné starosti pro trenérské duo Smetana a naše legenda Galásek. Ze hřiště jde cítit, že kdokoliv je na hřišti, má od trenérů důvěru a hráči si věří.

    Almási se ukazuje jako komplexní útočník, který kromě výšky a síly v soubojích je schopen se prosadit i rychlostně. A hlavně pracuje a dře pro mančaft, tohle máme v Ostravě rádi. Na Slavii můžeme překvapit a třeba ji bodovým vyloupením v Edenu obrat o trochu přebytečného sebevědomí…

    DAVID LIVEČ. 40 LET, VEDOUCÍ PRODEJE

    SESTŘIH: Baník - Pardubice 3:1. Ostrava rozhodla po přestávce skvělou smrští
    Video se připravuje ...

  • BOHEMIANS: Ten problém druhých poločasů…

    Dvacet let. Přesně tak dlouho klokan v Ďolíčku nedokázal ožebračit Spartaka. Sobotní večer měl asi nejblíže k tomu, aby šílenou sérii přerušil. Bohemka drtivým nástupem rozpumpovala ochozy a k totální demolici stadionu chybělo pouze nejdůležitější čili gól. Pušky, hrající v absolutním laufu, jej na úplný konec poločasu připravil. Bohužel pro Bohemku se mistrovská utkání hrají na dva poločasy. Potřetí za sebou nedokázala udržet nastolené tempo a začala postupně vadnout, což vedlo ke třetímu ztracenému vedení.

    Až v dalších zápasech uvidíme, jestli je rozdílem vyšší kvalita předchozích soupeřů nebo Klusáčkova družina nemá na agresivní styl v neustálém pohybu dostatečně naběháno. Ať je to tak, či tak, tenhle fotbal musí bavit! Výkony mají vzestupnou tendenci a já věřím, že tříbodové zisky na sebe nenechají dlouho čekat. Před zápasem by remízu se Spartou brali nejspíš všichni, ale po průběhu bylo cítit oprávněné mírné zklamání, protože takhle „na lopatě“ Letenské zase dlouho mít nemusíme. Klokani bojují!

    VÍT LUKEŠ. 29 LET, ŽIVNOSTNÍK

    Bohemians - Sparta: Nádherná kombinace Klokanů, Dostál doklepl do prázdné! 1:0
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud