27. května 2009 • 16:57

Krajčík odchází z Regginy

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Matej Krajčík opouští italskou Regginu. Klub na svém webu oznámil, že s jednatřicetiletým slovenským reprezentačním obráncem zrušil smlouvu. Krajčík by tak mohl zamířit zpět do pražské Slavie.



Reggina je kolo před koncem Serie A už jistým sestupujícím a s Krajčíkem se dohodla na ukončení spolupráce. Obránce si tak musí hledat nové angažmá.

Krajčík by se mohl znovu objevit ve Slavii Praha. Před svým odchodem do Itálie patřil k oporám mistrovského celku. Fanoušci by jistě přivítali návrat krajního beka zpět do sestavy "sešívaných". V boji o účast v Lize mistrů by se slávistům jistě hodil...

Loňský český mistr ze Slavie se v Kalábrii dlouho neohřál. Reggina s ním jako s volným hráčem v lednu podepsala kontrakt na dva roky, ale Krajčík si připsal jen šest startů a nezabránil sestupu do druhé ligy.

Naději na záchranu v elitní soutěži mužstvo ztratilo v minulém kole prohrou 0:1 na hřišti římského Lazia. Už před posledním utkáním proti Sieně vedení klubu oznámilo, že s Krajčíkem po oboustranné domluvě zrušilo smlouvu.

Fotbalista, který si v minulosti za Slavii zahrál i Ligu mistrů nebo Pohár UEFA, tak bude nové angažmá hledat jako volný hráč.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud