4. června 2009 • 12:48

Galásek bude pokračovat, ale neví kde

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šestatřicetiletý Tomáš Galásek, který po této sezoně skončil v Borusii Mönchengladbach, nevyloučil pokračování v kariéře ani odchod z vrcholového fotbalu. Jeho budoucnost je ale dosti nejasná.



"Myslím si, že je dost času. Přestupní termín začíná až v červenci, já se nikam nehoním," řekl Galásek, který po prosincovém přestupu z Ostravy přispěl k záchraně Mönchengladbachu v bundeslize.

Štítový středopolař má jasno pouze v tom, že už nechce dojíždět daleko ze svého norimberského bydliště.

Hypoteticky se nabízí návrat do místního klubu, který si v baráži proti Chotěbuzi po roce znovu zajistil účast v nejvyšší soutěži.

"V žádném kontaktu nejsme. Ale říkám, že je dost času na uvažování. Všichni ví, že jsem volný, uvidíme, jak se to vyvine. Já vím, že kdybych měl ještě hrát, už bych nechtěl dojíždět daleko," uvedl Galásek.

Z Norimberku před rokem ostravský odchovanec odešel. Klub spadl do druhé ligy a Galásek měl ve smlouvě klauzuli, že v takovém případě je volný.

Půl roku působil v Baníku, v zimě se však vrátil do Německa.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud